ŠOK PRIZNANJE NOVE ZADRUGARKE: Dečka IZBOLA VILJUŠKOM, a sve vreme koristi MARIHUANU - "Plašim se da neću imati travu u rijalitiju" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.09.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Durlević otkriva na koji način je izbola bivšeg dečka!

ŠOK PRIZNANJE NOVE ZADRUGARKE: Dečka IZBOLA VILJUŠKOM, a sve vreme koristi MARIHUANU - "Plašim se da neću imati travu u rijalitiju" (VIDEO)

Foto: N. Pančić

Buduća zadrugarka Dijana Durlević na sistematkom pregledu progovorila je o burnoj prošlosti, kao i na koji način je izbola bivšeg dečka viljuškom, ali i da koristi nedozvoljene supstance poput marihuane. 

 

 

- Išla sam ka Beogradu iz Skoplja, pokvario se autobus i bili smo u kafani, šetali smo - našalila se Dijana, te je istakla da nije animir dama. 

- Poznajem Taru i Moniku, Milana Čorbu, kao i Bokija 13, on je legenda. 

- Plašim se da neću imati travu! To nisu opijati, koristim travu, to je lek, psihički! Prošla sam test, mislim da sam normalan! Nisam se preduvala! Psihijatar mi je rekao da sam okej, mislim da sam spremna, zar ne vidite? 

Republika

Foto: Republika.rs

Dijana Durlević Zadruga 6

 

- Nisam zavisnik, nisam narkomanka, ne mogu da pišem tekstove, ne mogu da idem u studio, a to koristim samo kada mi treba inspiracija. 

- Nemam dobar odnos sa njima, komuniciramo, ali oni su krenuli svojim putem, meni je baka roditelj. Bila mi je staratelj! Imala sam trogodišnju vezu, raskinuli smo, ja sam njega tukla. Imamo i svedoke, nisam mu slomila ništa, probola sam ga viljuškom, iznervirao me je, nisam hteo, ali me je iznervirao, nervira me nepravda i kad me neko pravi budalom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading