GASTOZ NAJAVIO ULAZAK U ZADRUGU 6! Novom objavom na Instagramu otkrio SVE!

Autor:

Zadruga

02.09.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz je, po svemu sudeći, prelomio da uđe u šestu sezonu "Zadruge".

GASTOZ NAJAVIO ULAZAK U ZADRUGU 6! Novom objavom na Instagramu otkrio SVE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz

Nakon što je nedavno zaintrigirao fanove objavom o ulasku u Zadrugu, Nenad Marinković Gastoz novom objavom na Instagramu još jednom je najavio da će uskoro postati deo popularnog rijalitija.

Naime, Gastoz je ovog puta podelio fotografiju Bele kuće u Šimanovcima, i uz to napisao "Loading", aludirajući na početak šeste sezone Zadruge, čiji će on, po svemu sudeći, biti deo.

Foto: Instagram

 

 

"To, Gale", "Već imamo pobednika ove sezone", "Sad mi je jasno što Luna ne ulazi", "Progutaće ih sve", "Rijaliti tek sada počinje", "To smo čekali" , nizali su se komentari oduševljenih fanova.

Podsetimo, Gastoz je već ranije na Instagramu najavio da će biti deo rijalitija i to nakon što je saznao da će učestvovati njegov bivši rijaliti cimer Ivan Marinković. On se odmah oglasio na društvenim mrežama porukom.

Foto: youtube.com/printscreen

Nenad Marinković Gastoz

 

- Ako može Ivan Marinković, mogu i ja realno! Tako da, očekujte me ove sezone! Ništa više neće biti isto, dosta mi je svega, ulazim u najjači rijaliti na Balkanu - napisao je Gastoz, pa dodao:

- Krivo mi je samo što i dan danas posle toliko sezona niko nije dorastao tome da mi bude konkurencija! Srbijo, vreme je za pravi rijaliti! Dosta više kurte i murte!

Podsetimo, Marinković je svojim učešćem obeležio rijaliti šou-program "Parovi", a iz istog može da se pohvali duplom krunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading