ŽAO MI JE DALILE, ONA NEMA NIKOGA! Car priznao da je sa Marijanom bio u KREVETU, pa progovorio o EKSPLICITNIM SNIMCIMA!

Autor:

Zadruga

02.09.2022

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Filip Car i Lazar Čolić Zola gostuju u emisiji "Narod pita", gde su govorili o raznim temama iz "Zadruge".

ŽAO MI JE DALILE, ONA NEMA NIKOGA! Car priznao da je sa Marijanom bio u KREVETU, pa progovorio o EKSPLICITNIM SNIMCIMA!

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Usledilo je telefonsko uključenje, a gledateljka iz Beograda za Cara je imala zanimljivo pitanje.

- Filipe, ja sam bila na liniji dok si u emisiji razgovarao sa Sanjom i Anom, neke reči su moigle da pogode sve devojke sa kojima si bio. Ne mogu da se setim šta si tačno izgovorio, ali bio si sa njima, a spakovao si ih sve u koš, gde verovatno odlažeš sve bivše devojke. Sanja se verovatno osetila ugroženo. Što se tiče jučerašnje emisije, bilo je dosta pitanja o tebi, jer si ostavio dosta utisaka - govorila je gledateljka.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

- Naravno da će da se priča, ali Marijana Zonjić, muvakali se par dana u "Zadruzi", trebalo je da dođem u karantin, noć pred ulazak se videli, ona legla pored mene malo, ništa. Nismo imali neki odnos, a ona ima potrebu na silu da ide protiv mene. Šta će da postigne? Ajde Marijana, ali Luks on svaki put potencira pljuvačinu po meni. Oni dođu celu noć da pričaju o meni, a oni bi napravili kao ja da znaju. Luks bi bio sa 50 riba u 10 meseci, ali ne može - rekao je Car.

- Ti si napravio uvod da se nastavi priča, kad si rekao da imaš snike Marijane Zonjić u telefonu, ali to je nešto što ne smeš da uradiš ako hoćeš da se predstaviš kao bolji frajer - dodala je gledateljka.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

- Nemam u sebi to da uradim. Ja nemam srama, davno sam izgubio pojam o sramoti, ali nikad nisam radio takve stvari. Oni pišu statuse, javljaju se novinarima, a idu golom g*zicom na ježa. Ja toliko znam, a neke stvari me nisu zanimale. Od slika i snimaka gde vide jedni druge, a neće da šalju novinarima, to je dolazilo do mene. Videlo se ko se sa kim druži, upozna nekog, ima s*ks i skida zvezdice sa gaćica. Znaju oni koji rade. Oni se bave tuđim životima, a ne svojim. Kad sve sagledam meni je Dalile Dragojević žao, ona nema nikog uz sebe - nastavio je da besni Car.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

Nakon uklučenja, Car se nadovezao na razgovor sa gledateljkom i otkrio da li veruje da devojke mogu da se promene.

- Može svako da se promeni, pitanje je da li želi. Sve devojke koje su u rijalitiju, imaju svoje kvalitete. Ne bi one došle i dokopale se televizije da nemaju neki određeni kvalitet ili intelekt. Treba da brinu o nekim stvarima, žena si. Marijana sebi ne može to da dozovoli ako misli da kaže da je takva i onakva - rekao je Car.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading