Rekla sam mu da ZABORAVI MOJ BROJ: Dalila definitivno PRECRTALA Cara, a evo šta kaže o novom DEČKU!

Autor:

Zadruga

08.08.2022

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević nakon kraha braka sa Dejanom i raskida veze sa Filipom Carem, priznala je da je ponovo srećna u ljubavi.

Rekla sam mu da ZABORAVI MOJ BROJ: Dalila definitivno PRECRTALA Cara, a evo šta kaže o novom DEČKU!

Foto: printscreen/RTVPink

Naime, Dalila je prvi put progovorila o muškarcu sa kojim trenutno provodi vreme i kako kaže - lepo joj je!


- Pojavio se neko ko me prihvata takvu kakvu jesam i ne zanima ga šta se desilo u "Zadruzi". Ispratio je kompletna dešavanja, brak i vezu sa Filipom. Nije stariji, približno je mojih godina, lepo nam je. Rekla sam da ne želim da se zalećem kao što sam sa Filipom i koštalo me, ne padam na lepe reči - rekla je Dalila u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević

 

Dalila se ovom prilikom osvrnula i na dešavanja iz rijalitija, priznavši da je, kada je videla šta je sve Car pričao i radio u Zadruzi, odlučila da ga zauvek precrta.

- Nismo se čuli Filip i ja, hvala Bogu. Poslednji put je bilo pred emisiju sa Karićem. Rekla sam da zaboravi moj broj, zaista me ne zanima. Videla sam mnogo loših stvari na snimcima sa Filipom - kazala je odsečno Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading