Anita Stanojlović ZAPROŠENA pred Zadrugu 6: Buduća zadrugarka krije TEŠKU PROŠLOST, a ovaj cimer joj JAVNO OBEĆAO PRSTEN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.08.2022

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović u Zadrugu 6 ulazi sa vereničkim prstenom!

Anita Stanojlović ZAPROŠENA pred Zadrugu 6: Buduća zadrugarka krije TEŠKU PROŠLOST, a ovaj cimer joj JAVNO OBEĆAO PRSTEN! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Kako se rijaliti ,,Zadruga 6" približava kraju, neka imena smo vam već otkrili, a sve intervjue sa budućim zadrugarima možete pogledati na našem Jutjub kanalu Republika TV.

Između ostalog pojavila se i zadrugarka, zanosna crnka Anita Stanojlović, koja je svojom pojavom sve već unapred iznenadila. Anita ima burnu prošlost i potresnu priču sa bivšim suprugom koji joj ne daje alimentaciju za dete koje su dobili. 

Republika

Foto: Republika

Anita Stanojlović Zadruga 6

 

Međutim, izgleda da će se Aniti sreća osmehnuti u rijalitiju, jer ulazi sa vereničkim prstenom, a oko je bacila na jednog cimera. 

U pitanju je Predrag Lazić Peca, koji u šestu sezonu ulazi sa svojim bratom blizancem Nenadom Lazićem Necom. Naime, tokom jednog Anitinog lajva na društvenoj mreži Instagram, buduća zadrugarka poručila je da čeka prsten od strane Lazića, a onda mu je udelila komplimente.

Republika

Foto: Instagram.com

Predrag Peca Lazić Instagram Anita Stanojlović

 

- Peca gleda i ne veruje koliko si lepa. I Peca je lep, čekam prsten! - rekla je Anita u svom lajvu, na šta je Peca odreagovao:

- I tebe čeka prsten. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading