BEBICA JE KLOŠAR I SPRDNJA OD ČOVEKA! Zola se obrušio na dečka Miljane Kulić, pa otkrio detalje RAZGOVORA sa njom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.08.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola gostovao je sinoć u u emisiji "Zadruga - Narod pita", a pre ulaska u studio novinarima je odgovorio na sva aktuelna pitanja.

BEBICA JE KLOŠAR I SPRDNJA OD ČOVEKA! Zola se obrušio na dečka Miljane Kulić, pa otkrio detalje RAZGOVORA sa njom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon komplikacija koje su usledile nakon operacije želuca u Turskoj, Miljana Kulić i dalje je u bolnici, a mediji prate sva dešavanja vezana za njeno zdravstveno stanje.

Njen bivši dečko Lazar Čolić Zola čuo se sa Miljanom preko video poziva, a sada je novinarima, pred sinoćnje gostovanje u emisiji "Zadruga - narod pita", otkrio detalje njihovog razgovora.


- Snimak je trajao nekih 30 minuta, ona je sve vreme bila nasmejana, srećna dok smo pričali - rekao je Zola, a potom rekao da ne želi da otkriva više detalja prepiske sa Miljanom:

-  Da bih dalje pokazivao poruke, moram prvo da vidim kako će se ponašati prema meni njen dečko i njena majka, koju sam pre neko veče "pokopao" u emisiji. Pokazao sam kako se "oduva" jedna žena koja ne znam ni ja o čemu priča! Došla ona na televiziju Pink da priča, kao da nema kući pametnija posla, ćerka joj leži u bolnici - ispričao je Zola, a onda uputio oštre uvrede na račun Miljaninog novog izabranika Nenada Macanovića Bebicu:

Foto: Republika

Lazar Čolić Zola

 

- On me zove, kaže da je spopadam, smaram, da sam ovakav, onakav... On je debil, klošar, sprdnja od čoveka, nije se udostojio svoju decu da vidi, a meni nešto priča - dodao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

18.08.2022 13:04

Bebica je otpadnik od društva i porodice. Sada glumi "dobricu".

Olja

20.08.2022 16:59

Nocima ne spavam jer manje pisete o ludacima Kulic...imam nocne more.Tesko mi je da zivim bez vesti o njima....🤣🤣🤣