Pijani vozač ju je UDARIO i POBEGAO! Bivši zadrugar van sebe zbog sestrine SAOBRAĆAJKE: Ugruvana je, zadržali su je u BOLNICI!

Autor:

Zadruga

16.08.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gruja je svojoj sestri uputio javnu podršku na svom storiju na Instagram profilu.

Pijani vozač ju je UDARIO i POBEGAO! Bivši zadrugar van sebe zbog sestrine SAOBRAĆAJKE: Ugruvana je, zadržali su je u BOLNICI!

Foto: St/N. Pančić

Nikola Grujić Gruja

Sestra bivšeg zadrugara i pevača Nikole Grujića Gruje je imala noćas saobraćajnu nezgodu. Gruja je svojoj sestri uputio javnu podršku na svom storiju na Instagram profilu.

Sada se Gruja oglasio i otkrio kako je došlo do nezgode.

- Moju Teodoru je udario auto na pešačkom prelazu i vozač je pobegao. Ubrzo je uhvaćen. Ona ima posekotinu ispod levog oka i po levoj strani lica, koja je sinoć ućivena. Ugruvana je cela, ne može na noge jer je leva noga odnosno koleno nenormalno mnogo boli. Svesna je i komunikacira normalno, ali je zadržana u bolnici radi daljeg ispitivanja i praćenja stanja, zbog bolova glave i vrtoglavice - ispričao je Gruja za Pink.rs, pa dodao:

Foto: printscreen/TVPink

Grujina sestra Teodora

 

- Sve se desilo se u Opovu kod kružnog toka, vozač je bio pijan, a inače je iz Opova.

Gruja je potom otkrio kako se Teodora oseća nakon saobraćajke:

Foto: printscreen/TVPink

Grujina sestra Teodora

 

Komunicira normalno, zadržana u bolnici, ja sam bio sinoć tamo dokle god nisu završili sve preglede. Čuli smo se pre 15 minuta. Dobro je, ali u bolovima, ne može na noge. Kada se to desilo bila je sama - ispričao je pevač i dodao:

- Ja nisam bio u Opovu u tom trenutku. Sva sreća neki ljudi su prišli odmah i pomogli joj pa pozvali policiju i mog oca, a ona se potom sa njim uputila za bolnicu. Usput smo se čuli i ja sam se zaputio pravo iz studija za bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading