Pobedila TUMOR, doživela NERVNI SLOM, pa promenila VERU I IME: Bivša zadrugarka pronašla sreću pored GRČKOG MILIONERA, KONAČNO pokazala KAKO IZGLEDA (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2022

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Zerina Hećo poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili tokom učešća u rijalitiju, a nakon burnog perioda, čini se da je konačno pronašla mir.

Pobedila TUMOR, doživela NERVNI SLOM, pa promenila VERU I IME: Bivša zadrugarka pronašla sreću pored GRČKOG MILIONERA, KONAČNO pokazala KAKO IZGLEDA (FOTO)

Foto: E-Stock

Zerina Hećo

Naime, Zerina je tokom učešća u rijalitiju "Parovi" 2016. godine otkrila potresne detalje iz svog života, kada je ispričala da joj je sa 14 godina otkriven tumor, te da je bila podvrgunta brojnim operacijama kako bi se izlečila od te opake bolesti.

Tokom ušeća u Zadruzi pred kamerama je doživela nervni slom kada je naočigled svih obrijala glavu, a po izlasku iz rijalitija odlučila je da se povuče iz javnog života.

 

Zerina se tada preselila u Grčku gde se udala za grčkog milionera i promenila ime u Atina Kandola.

Međutim, iako su se mnogi pitali kako izgleda njen izabranik, Zerina njegov identitet nije želela da otkriva - sve do danas, kada je objavila njegovu fotografiju i otkrila njegovo ime.

 

 

- Karlos je otkriven - napisala je Zerina u opisu fotografije, dok je ispod sledeće objave napisala: "Uvek si me voleo samo zbog mene".

Podsećamo, Zerina je tokom učešća u rijalitijima prošla kroz nekoliko ljubavnih veza - u rijalitiju "Parovi" bila je intimna sa Ivanom Marinkovićem, dok je u "Zadruzi" uplovila u romasu sa Vladimirom Tomovićem, a potom i Banetom Čolakom, kao i Vladimirom Todorovićem.

Foto: instagram.com/printscreen

Zerina Hećo

 

Zerina Hećo imala je i buran odnos sa pevačem Dadom Glišićem 2019. godine kada je govorila da ju je maltretirao, kao i da je pobacila njegovo dete, što je on oštro demantovao.

- Znam za Zerinin pobačaj, ali to se desilo mnogo nakon našeg raskida i nema nikakve veze sa mnom. Dete nije moje i to je lako uvideti prema tome kad smo raskinuli, a kad se desio pobačaj. Što se tiče medicinskih detalja i dokumentacije povodom tog događaja, s tim nikada nisam bio upoznat jer se sve dogodilo kada već dugo nismo bili u vezi - rekao je tada Dado za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading