Aca Lukas ponovo u AFERI sa Marijanom Zonjić? Starleta se pojavila na njegovom nastupu, pa priznala - ON VOLI GRUPNJAKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.08.2022

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić potpalila vatru sa folkerom Acom Lukasom!

Aca Lukas ponovo u AFERI sa Marijanom Zonjić? Starleta se pojavila na njegovom nastupu, pa priznala - ON VOLI GRUPNJAKE! (FOTO)

Foto: ST/D.Kadić, E-Stock

Bivše zadrugarke i cimerke iz rijalitija Marijana Zonjić i Dalila Dragojević su započele svoje prijateljstvo u "Zadruzi 5", gde su pred sam kraj postale najbolje drugarice. Njih dve su se nedavno našle u Crnoj Gori, gde uživaju na letovanju i ludo se provode, a večeras su izazvale pometnju svojim storijima.

 

Naime, njih dve lumpuju u Budvi i to na nastupu popularnog folkera Ace Lukasa, gde uživaju tik pored njega. Sve ovo ne bi bilo čudno, da se već ranije nije govorilo o navodnoj aferi Marijane i Lukasa. I dok su raznorazni izvori govorili da su oni bili prisni, Lukas je tada ovo demantovao.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević i Marijana Zonjić u provodu

 

- I mene je Madona zvala u četvorku. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Ja ne znam ni ko je to - rekao je Lukas povodom cele priče za domaće medije.

Podsetimo, tokom Marijaninog boravka u rijalitiju ,,Zadruga" potegla se tema o njenoj aferi sa Lukasom, o čemu je i ona sama pričala. 

 

 

Lukas najviše voli se*s sa dve devojke, ali ja nisam za tu varijantu... Volim klasičan se*s jednog muškarca i jedne žene. Iako sam mu to rekla, na kraju je pozvao neku drugaricu da nam se pridruži u krevetu. Kada je ona došla, pobegla sam! Prosto me ne privlači grupnjak - rekla je Marijana.

- Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo... Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Aca mi je otkrio i s kim je sve bio sa estrade, ali nije na meni da to iznosim u javnost - ispričala je zadrugarka.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/e.stock/B.STEVANOVIĆ

Marijana Zonjić i Aca Lukas afera

 

- Moja porodica je pobesnela kad je saznala za nas, govorili su mi da mi ne treba, ali ja sam ipak nastavila da se sastajem s njim u njegovom stanu - rekla je Marijana za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dolores

04.08.2022 22:10

Dvije radodajke, jadne im matere.

Marko.....

05.08.2022 08:39

A drugarica je ivana stojanovic boca... Poznata po snimku sa orozovicem i orgijama sa leonom i lecicem

Komsija21

05.08.2022 12:30

A sestre ivana i jovana stojanovic....