Zola se oglasio nakon vesti da je Miljana u KRITIČNOM STANJU: Kulićkin bivši napravio ŠOK POTEZ, ovome se niko nije nadao od njega! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.07.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola posvetio je status MIljani Kulić u ovim teškim trenucima!

Zola se oglasio nakon vesti da je Miljana u KRITIČNOM STANJU: Kulićkin bivši napravio ŠOK POTEZ, ovome se niko nije nadao od njega! (FOTO)

Foto: yotuube printscreen zadruga official, amig show

Miljana Kulić sinoć hitno je operisana u Kliničkom centru u Nišu i lekari joj se i dalje bore za život. Bivšoj zadrugarki je zbog komplikacija izvađena slezina i izgubila je 2, 5 litre krvi. Marija Kulić, njena majka potvrdila je da se njena ćerka nalazi na operacionom stolu, te da doktori rade sve kako bi spasili Miljanin život. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola u emisiji Narod pita

 

Miljanin bivši momak Lazar Čolić Zola uputio joj je reči podrške putem Instagram storija.

- Nije te život bacio u more da bi potonula, nego da naučiš da plivaš. Ne odustaj, Miljo, uz tebe sam - napisao je Zola i stavio nalepnicu srce.

Republika

Foto: Instaram.com

Lazar Čolić Zola poslao podršku Miljanu Kulić Instagram

 

Marija Kulić oglasila se za medije i otkrila da joj je trenutno najbitnije da joj dete preživi ovu nedaću koja ju je zadesila:

Samo da mi dete bude dobro pa ćemo lako pričati o tome. Stalno sam sa doktorima na vezi. Izvadili su joj slezinu, imala je obilno krvarenje, mnogo trombova. Bila je gotovo pred sepsom, nadam se samo da će sve biti u redu - rekla je Marija za Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading