Filip Car sve vreme LAGAO NACIJU? Istina o njegovoj ZABRANI u Hrvatsku ne postoji, priča je NISKOBUDŽETNA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.07.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića izneo je tvrdnje na račun Filipa Cara!

Filip Car sve vreme LAGAO NACIJU? Istina o njegovoj ZABRANI u Hrvatsku ne postoji, priča je NISKOBUDŽETNA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ni posle “Zadruge” rat između Filipa Cara Lepog Miće ne jenjava. Kontroverzni pevač kaže da njegov cimer u rodnoj Crikvenici nije bio skoro dve godine jer je sitni krimos, a ne opasna faca.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića Narod pita

 

Neka se on nosi u pi*du m*terinu, kao da je bio na robiji dve godine, pa sad kači neke emotivne poruke, kao uželeo se svega. Neka mi se napuši ku*ca, baš! Kvarnog li čoveka! Nije mogao da ode u Hrvatsku zbog problema kojih ima, a nama prosuo neku priču, kao juri ga Interpol, na crvenoj listi je  - govori Mića i nastavlja:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car Narod pita

 

- Rođače, da je tako, došli bi specijalci u rijaliti, hapsili bi te pred kamerama. Da si stvarno neko m*do i da si napravio ko zna kakav haos njih ne bi zanimalo da li si u rijalitiju, crkvi ili bilo gde. A on je zapravo imao neka suđenja, pa nije išao u Hrvatsku jer je hteo da zastari taj neki slučaj. To su stare fore niskobudžetnih kriminalaca. Kakav si ti kriminalac i opasan lik, kad sa 30 godina živiš i dalje kod mame i tate? Žestok momak, strah i trepet, a boji se mačke i pauka? Smejurija teška. Ja sam u tim godinama obišao ceo svet, zaradio kuću, stan, zasnovao porodicu – kaže Mića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ala

01.08.2022 07:40

Kriminalac Kromanjonac na iscurele baterije.

Dušan

01.08.2022 09:57

Lažni kriminalac bez baterija.