"Miljana mi je pretila da ću Zolu naći mrtvog": Bosa Čolić sa suzama u očima priča o paklu koji je prošla sa bivšom snajkom! (VIDEO)

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

10.07.2022

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosa je bivšu snajku prijavila policiji, da bi se utvrdilo da broj sa kojeg su stizale pretnje je telefon konobara iz obližnjeg restorana

"Miljana mi je pretila da ću Zolu naći mrtvog": Bosa Čolić sa suzama u očima priča o paklu koji je prošla sa bivšom snajkom! (VIDEO)

Foto: Printskrin/republika TV

Bosa Čolić nakon što je sačekala sina Lazara Čolića, poznatijeg kao Zola, u super finalu Zadruge 5, progovorila je o paklu koji je prošla sa bivšom snajkom Miljanom Kulić koja joj je odmah nakon diskvalifikacije poslala preteće poruke, pa je ceo slučaj prijavila policiji kako bi utvrdila da li su pretnje lažne ili zaista neko preti njenom sinu. 

Nakon što je Zola napustio Zadrugu, Bosa tvrdi da je osetila olakšanje:

- Osećam pravo olakšanje što se sve sad završilo - započela je Bosa i odmah se osvrnula na bivšu snajku Miljane Kulić: 

- Nisam nikad od Miljane bila ugrožena. Samo ta mi se veza nije sviđala u poslednje vreme. Ja sam podržavala Miljanu, ali od kada je štikla odradila svoje prestala sam - kaže Bosa i dodaje: 

Republika

Foto: N. Mutić

Bosa Čolić prijavila Miljanu Kulić

 

- Nakon deset minuta kada je bila diskvalifikovana iz Zadruge, dobila sam preteće poruke. Da ću sina naći u reci mrtvoga, da ću ga izvlačiti iz reke i takve vrste poruka. Dve, tri mi je poslala i odmah sam je prijavila policiji. Policija je locirala taj broj i saznala sam da je to bilo iz restorana u Šimanovcima. iskoristila je momka u restoranu,on joj je dao telefon da pozove roditelje da dođu po nju, a ona je iskoristila da pošalje meni te poruke - ispričala je Čolićka.

 

Kompletnu izjavu Bose Čolić možete pogledati u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading