Ovo je Dalilin prvi muž: Preotela ga je od najbolje drugarice bez STIDA I SRAMA, a tek da mu vidite OBRVE - Ko ima bolje? (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.07.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi suprug Dalile Dragojević je velika misterija!

Ovo je Dalilin prvi muž: Preotela ga je od najbolje drugarice bez STIDA I SRAMA, a tek da mu vidite OBRVE - Ko ima bolje? (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti zvezda Dalila Mujić Moreno Dragojević oduvek je vodila uzbudljiv, turbulentan i avanturistički život, a prilog u tome govore sve navodne priče koje su se desile, o kojima su u javnosti govorili njeni poznanici ili rijaliti cimeri. 

Javnost je već upoznata sa činjenicom da je pre Dejana Dragojevića, Dalila Mujić imala zakletvu na večnu ljubav sa izvesnim Esom Kutešijem, sa kojim je živela u Austriji, odnosno Beču, a kasnije i u Švajcarskoj. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga

 

Iako se poslednjih godina trudila da se "opere" od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem.

Mnogi veruju da je udaja za Dejana bila samo deo njenog plana da promeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke stare priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je pre Dragojevića, Mujićka već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.

Kako prenosi Alo, Dalila je Esa preotela od bliske prijateljice, a zbog ljubavi je pobegla od kuće i majke Emine Mujić, kako bi mogla da započne zajednički život sa njim. Roditelji Mujićeve su bili protiv te veze, ali nisu mogli da je spreče da se iskobelja iz porodičnog doma. Njih dvoje su živeli zajedno oko četiri godine, otkriva sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

Navodno, on se u to vreme bavio kriminalnim poslovima, šaniranjem, te pljačkama po prestonici Austrije i u Švajcarskoj, zbog čega je završio iza rešetaka. Nakon što je ustao iz kome, u koju je upao zbog saobraćajne nesreće, po izlasku iz zatvora, Eso je Dalilu šutnuo, jer nije želeo da trpi njene histerične epizode, koje definitivno imamo priliku da vidimo i u petoj sezoni ,,Zadruge". 

Ove tvrdnje su svojevremeno potvrdili i Mujićkini cimeri iz "Parova", Zerina Hećo i Mili Radosavljević.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car Zadruga 5

 

- Eso je Dalilin bivši muž. Bila je udata. Ako hoćete da dođete do tog čoveka, kontaktirajte njene antifanove. Mladen može da potvrdi ovo - rekla je Zerina pre nekoliko godina, dok je Vuletić sve potvrdio i dodao da je Dalila otela Esa od najbolje drugarice.

- On se bavio pljačkom i bio je i u zatvoru. Čovek je romske nacionalnosti, a Dalila je sa njim vitlala po Austriji i Švajcarskoj dok je imao love. Kada je doživeo nesreću pokazala je pravo lice zbog čega ju je šutnuo, jedva se otarasio bede - rekao je Mili.

 

Po fotografiji koja je isplivala, može se videti da Eso i Dalila imaju zajedničku opsesiju prema obrvama, a mnogi su mišljenja da su njegove bolje odrađene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
.ola

04.07.2022 01:06

Odvratni ste novinarske patkice

Boban

04.07.2022 14:04

Opajdara iz Pi*kovica vam prodaje novine !Mozete li jadnije da se spustite?