BOMBA! Maja Marinković progovorila o POVRATKU u Zadrugu sa TAKIJEM, a Filipu Caru će POZLITI nakon OVOG SAZNANJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.05.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila za Republiku i otkrila novitete iz svog života.

BOMBA! Maja Marinković progovorila o POVRATKU u Zadrugu sa TAKIJEM, a Filipu Caru će POZLITI nakon OVOG SAZNANJA! (VIDEO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Maju Marinković smo sreli na rođendanu naših kolega iz "Informera" gde je progovorila o novitetima, kao i o tome kako je provela glamurozni rođendan i da li će sa ocem ući u rijaliti, a onda je šokirala saznanjem šta misli o bivšim ljubavima u Zadruzi.

 

 - Bilo je fenomenalno, provela sam ga sa meni najbližim ljudima, naravno uvek je dobra zabava, što je u mom slučaju poznato. Cenu ne bih pominjala jer nisam neko ko voli da se hvali tim stvarima, meni je bitno da su se moji prijatelji lepo proveli i da sam napravila rođendan po svom ukusu i da je bilo super - rekla je Maja nakon što je sabrala utiske sa svog rođendana, pa se dotakla svog oca i da li bi ušla u rijaliti sa njim:

-Rođendan ne bi mogao da prođe dobro, da tu nije bio moj tata. Što se svađe tiče to je bilo u trenutku zbog mog temperamenta, ali ja sam tatina ćerka, pa je sada sve kako treba. Mi smo jedno drugom uvek bili najveća podrška. Nikada ne bismo ušli zajedno u rijaliti, mi ne želimo da pravimo porodični rijaliti, moj otac je ozbiljan čovek, to što se on malo našali sa pojedinim devojkama, to je već druga stvar.

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković

 

Maja je otkrila da li ulazi u Zadrugu.

- Nije istina, ne vraćam se u Zadrugu, meni je Zadruga mnogo pomogla u životu, ali sada mi je super na slobodi, pa je otkrila da li je u vezi:

- Slobodna sam i uživam u svojoj slobodi. Prvenstveo volim sebe, moje ljubavi u Zadruzi su bile pogrešne, ne bih se vraćala na te bajate priče. Ja sam žestoka žena i treba mi žestok muškarac, o bivšima i pokojnicima sve najbolje, rekla je Maja aludirajući na Filipa Cara

Šta je još rekla pogledajte u videu na početku teksta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Sotir

31.05.2022 15:33

Da li je moguće da se daje ovoliki prostor Maji Geografičarki?🤮🤮🤮

Dr "Frojd"

31.05.2022 15:36

Ona i tata ulaze u Zadrugu 5. A, gde su ostali clanovi familije ? Poceli kao Kulici i kao Djogani : najpre kcerka , mama , decko, unuk .... Zadruga da promeni ime u" rijaliti familliae"

psihijatar

31.05.2022 15:44

Kompleksi, ego, debilizam........