BOSA PROGOVORILA O JEZIVIM KLETVAMA, OVO JE PRAVA ISTINA: Evo šta se krije iza STRAVIČNE PREPISKE Zoline majke!

Autor:

Zadruga

28.05.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosa progovorila o jezivim kletvama!

BOSA PROGOVORILA O JEZIVIM KLETVAMA, OVO JE PRAVA ISTINA: Evo šta se krije iza STRAVIČNE PREPISKE Zoline majke!

Foto: youtube printscreen

Bosa, majka Lazara Čolića oglasila se i progovorila o jezivim prepiskama koje je Miljana Kulić objavila na svom profilu na Instagramu, dok Bosa tvrdi daa je cela prepiska montirana.

- Dabogda svi Kulići umrli od raka - navodno je glasila poruka Čolićke upućena Kulićevoj.

Kako je Bosa istakla za te prepiske koje je Miljana objavila su montirane, a Zolina majka se neće smiriti, dok to i ne dokaže.

- Ona je toliko srećna u svojoj vezi da se i dalje bavi sa mnom... Budala, vidi da su prepiske odrađene amaterski, a glupa je što misli da se to ne konta... Sve će se to dokazati... I to se zna ko može odraditi. Ne znam samo hoće li je biti sramota kad joj to bude crno na belo prikazano? Sve se može dokazati, pa i to. Ali nema ona sramotu. To se videlo 1.000 puta. Zatvorila je dupetom najveća vrata u Srbiji, gađala kamenom voditelja Milana Miloševića, pa šta da očekujem od takve osobe bez karaktera da će pokušati sa mnom? - kaže pa dodaje:

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Navodne poruke Zolie majke Bose Čolić

 

Sve što piše je jedna velika njena bolesna laž, još je sad našla i saučesnika sličnog sebi. Za sve će odgovarati... Ja nikad onakve reči ne bih napisala ni u najvećem ludilu... Njeno dete ništa nije krivo da bi ga ja pominjala. To je nedužno biće... Sve što mislim svom detetu mislim i njenom i svoj deci ovog sveta - poručila je Bosa i progovorila o jezivim pretnjama, koje joj je Miljana uputila nakon diskvalifikacije, ali i o tužbi koju joj priprema, piše Pink.

- Ne sumnjam ja da mi je Miljana pretila... To je istina proverena...Policija je čudo i broj je lociran. To je jedan restoran tu negde u Šimanovcima... Sve nam je čovek potvrdio... Još jednom je dokazala kako uvaljuje ljude u g... ni krive ni dužne. Čovek joj je izašao u susret i dao telefon da se posluži da pozove roditelje da dođu po nju, a ona usput iskoristila da i meni zapreti. Sve će se to rešiti, samo polako... Zolina mi potvrda ne treba kad su ovakve stvari u pitanju, a za sve ostalo što se dešavalo tamo čekam njega da izađe, pa da prikupimo sve. Imam ja sve pretnje i iz "Zadruge" što mu je i Macanović pretio... U policiji je to već sve, ali čekam s tužbom da izađe Lazar. Bolje im je da me ne diraju, jer ne diram nikoga, a braniti se i te kako znam, a i dokazaću - rekla je Zolina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

28.05.2022 20:30

Kao sto je svojevremeno opsedala Misela i njegovu porodicu, to sada isto radi Zoli i njegovoj majci.