Maja Marinković SILIKONE dobila od ovog MUŠKARCA: Starleta potrošila preko 10. 000 evra za OPERACIJE, a on je sve finansirao! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.05.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs otkriva ko je Maji Marinković plastio plastične operacije.

Maja Marinković SILIKONE dobila od ovog MUŠKARCA: Starleta potrošila preko 10. 000 evra za OPERACIJE, a on je sve finansirao! (VIDEO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Zadrugarka i starleta Maja Marinković poznata je kao jedna od najatraktivnijih devojaka na našoj estradnoj sceni, a pre dve večeri napravila je gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu. Prvi put kada se pojavila u rijalitiju ,,Zadruga" Maja je privukla veliku pažnju javnosti, kako njenom pojavom, tako i stavovima, ali i delima. 

 

 

Iz sezonu u sezonu Marinkovićeva se dosta promenila fizički, uložila je novac u izgled, popravila šta je imalo da se popravi i sebe dovela na sam vrh najpoželjnijih devojaka. 

Portal Republika.rs došao je do saznanja ko je Maji platio sve te operacije. Spekulisalo se i nagađalo da je u pitanju sponzor iz inostranstva, da je on finansira, oblači, a onda i svlači. Međutim, istina je potpuno drugačije. Naime, u Majin izgled uloženo je preko 10. 000 evra, a sve to je finansirao njen otac, Taki Marinković

 

 

Svojevremeno, Taki je za naš portal prilčao o ćerki Maji, te je istakao da je ona njemu sve na svetu i da ne žali ni dinar koji je uložio u nju, kao i da je on finansirao njene silikone i plastične operacije

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Taki Marinković i Maja Marinković

 

- Ja Maju volim više od života, ona je meni sve na svetu, život bih dao za nju. Ja sam taj koji je sve to platio, ja sam taj, ja sam njen otac. Kakve priče o sponzorima, pa ljudi, vi dobro znate ko sam ja u ovom gradu i koga ja sve poznajem. Maja je uvek bila atraktivna i lepa, uvek je znala da se obuče i uvek je privlačila pažnju muškaraca, a kod žena je izazivala ljubomoru. Ja sam platio ne samo Majine operacije, ja joj kupujem garderobu, ne znam šta je tu čudno, kao da roditelji ne kupuju svojoj deci ništa. Stvarno mi je smešno to - rekao je Taki za Republika.rs.

Kako smo uspeli da saznamo, u Majin izgled uložen je veliki novac i to preko 10. 000 evra.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Fujjj

24.05.2022 06:13

Otac i cerka se odricali jedno drugog jos koliko pre mesec dana, a sada pricaju bajke. Ova jadnica moze da ulozi jos toliko u sebe ,ali i dalje deluje jeftino ,sto u ponasanju, sto u izgledu . Kako Beograd od Belog potoka ….?