NIKAD VIĐENA SCENA U ZADRUZI: Par uhvaćen u VRELOM ZANOSU! SVI su ih GLEDALI, a Era Ojdanić dolivao ulje na vatru! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.05.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intimni odnos u "Zadruzi 5" nije retka pojava, ali ovo je neka nova dimenzija.

NIKAD VIĐENA SCENA U ZADRUZI: Par uhvaćen u VRELOM ZANOSU! SVI su ih GLEDALI, a Era Ojdanić dolivao ulje na vatru! (VIDEO)

Foto: Printscreen Tiktok/evicavizionarka

U Zadruzi 5 je nikad veselije, s obzirom da je danas dupla svadba, ali Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić potrudili su se da venčanje svojih rijaliti kolega ostave po strani, ali oni nisu otišli u stranu svojim postupkom.

 Naime, bez ikakvog blama, ovaj par je imao intimne odnose u spavaćoj sobi dok je Belom kućom treštala muzika. Da bi skandal bio još veći, došao je Era Ojdanić koji je počasni gost na veselju. Folker i ostali zadrugari su kroz smeh gledali šta se dešava, ali Viktorija i Marko su nastavili kroz smeh svoju aktivnost.

- Ljudi šta je ovo j***em ti sunce kalajisano! Ovo je ludilo! - izgovorio je Era i tako dodatno podgrejao atmosferu, dok su se ostali veselili uz muziku.

Pogledajte video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

22.05.2022 17:43

Ovo dvoje su dno dna. Ona , usla u Zadrugu da se je*e kao stuka. On neizivljeni pastuv. Oboje nemaju ni stida, ni morala , ni obzira, ni vaspitanja, ni obrazovanja.

Odgovori 10 3