Bivša zadrugarka prijavila dečka policiji, pa objasnila ODAKLE JOJ MODRICE: Mima otkrila POTRESNE DETALJE

Autor:

Zadruga

21.04.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Živković otkrila je šta se sve dešavalo sa njenim bivšim momkom, koga je prijavila policiji.

Bivša zadrugarka prijavila dečka policiji, pa objasnila ODAKLE JOJ MODRICE: Mima otkrila POTRESNE DETALJE

Foto: e-stock/M.Rafailović

Mima Živković

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge", Miroslava Mima Živković, šokirala je mnoge kada je prijavila svog bivšeg partnera. Iako se sprekulisalo da je to uradila jer ju je tukao, ona je to demantovala. Iako nije bilo pravog nasilja, istina je negde na sredini, a Mima je to objasnila na svom Instagramu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mima Živković pevačica

- Kada sam pozvala policiju, ušli su, uzeli telefon i pogledali poruke gde je pretio, u tom momentu stiže glasovna od njega gde jasno preti, psuje i govori ružne stvari, gde je policija slučaj shvatila veoma ozbiljno. Kako sam bila u majici, primetili su podlive na rukama, tj. modrice i zaključili da me je fizički maltretirao, i zahtevali da odmah pođem u policiju. Modrice nisu od udaraca, već od stiskanja kada je bio kod mene, kada me je vukao da pričamo jer sam ga ja molila da se smiri i da ide kući, da me ne maltretira više psihički. Tu je sve vreme moja mama bila. Moja koža i ruke su male i osetljive i nije teško napraviti podlive. To je cela istina, nisam pretučena. Smirili smo strasti nakon višečasovnog psihičkog maltretiranja, otišao je za Beograd gde sam ja legla da spavam i sutradan mu rekla da je bolje da se raziđemo - napisala je Mina na toj društvenoj mreži.

Republika

Foto: instagram

Objava Mime Živković

Podsetimo, Mima je prijavila bivšeg dečka 

- Ne mogu da vas lažem kad ste već saznali. Istina je da sam prijavila bivšeg dečka, nisam više mogla da trpim torturu, jednostavno dečko ne može da se pomiri sa tim da više nismo zajedno. Govori mi samo ''Ti si moja ili ničija...'' preti mojim roditeljima, preti mojoj sestri. On u suštini nije loš, ali prosto ne može da se pomiri sa tim, tako da sam morala da ga prijavim. Izrečena mu je zabrana prilaska, žao mi je, vodi se kao nasilje u porodici, ali nasilja nije bilo. Dobro sam, dobro se osećam, evo me sedim da majkom na ručku. Prosto nisam mogla da trpim ucene, poruke sam pokazala policiji radi svoje bezbednosti! Jako sam se uplašila! Ne vidim ga pored sebe u budućnosti, ali mu želim svu sreću - ispričala je juče Živkovićeva za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading