Deniz Dejm SPAVALA sa PLASTIČNIM HIRURGOM Tamare Đurić! Umesto 10.000 EVRA, završila u njegovom KREVETU!

Autor:

Zabava

21.04.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm spavala sa plastičnim hirurgom Tamare Đurić, nije platila operaciju.

Deniz Dejm SPAVALA sa PLASTIČNIM HIRURGOM Tamare Đurić! Umesto 10.000 EVRA, završila u njegovom KREVETU!

Foto: Republika/printscreen/pinkTV

Poslednjih dana u žiži javnosti našla se Tamara Đurić i to zbog nosa koji je prošle godine operisala u Turskoj, a koji nije ispao onakav kakav je trebalo i kako se dogovorila sa doktorom, te se zbog toga našla na meti prozivki i uvreda, a kako je sama rekla doktora je tužila i da je najveći problem u tome što nije želela da spava sa njim.

Republika

Foto: Instagram

Tamara Đurić o operaciji nosa

Iako su mnogi pomislili da preuveličava, ispalo je da je Đurićeva u potpunosti u pravu. Naime, rijaliti učesnica Deniz Dejm vršila je hirurške intervencije kod istog tog doktora, a kako naš izvor kaže Deniz je spavala sa njim i operaciju dobila za džabe.

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm spavala sa plastičnim hirurgom

- Deniz je isla kod hirurga kod kog je i Tamara starleta radila nos. Deniz je spavala sa njim, da ne bi platila operaciju, radila je tranfer masti u zadnjicu, htela je to da odradi odavno, pa joj je on ponudio to. I to su nekoliko puta spavali, čak i kod njega kući, a i jednom u bolnici kod njega. Trebala je da plati 10. 000 evra, ali joj je on ponudio da spava sa njim, a da joj uradi operaciju i ona je pristala - prica izbor veoma blizak Deniz.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading