Folker ZA NOĆ ZARADIO 67.000 EVRA, a njegov kolega jednu pesmu pevao 27 puta! Kod pevača nema krize, ove BROJKE MUTE RAZUM

Autor: Vladan Mišić

Zabava

21.04.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradnjaci na nastupima zgrću ogromnu lovu, a ovi pevači su za Republika.rs otkrili nove cifre.

Folker ZA NOĆ ZARADIO 67.000 EVRA, a njegov kolega jednu pesmu pevao 27 puta! Kod pevača nema krize, ove BROJKE MUTE RAZUM

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ATA Images

Nemanja Nikolić, Miki Mećava

Izvesno je da pevači zarađuju veliki novac na nastupima, te da svoje i tuđe hitove pevaju bezbroj puta kako bi zadovoljili publiku. 

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nemnanja Nikolić pevač dobio bakšiš od 67.000 evra

Nemanja Nikolić, folker koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda" davne 2004. godine, za naš portal otkrio je basnoslovnu cifru koju je dobio na jednom nastupu u Srbiji.

- Najveći bakšiš koji sam dobio za 20 godina karijere je 67.000 evra za noć. Podelio sam sa muzičarima na ravne časti - rekao je Nemanja za Republika.rs, ne želeći da otkriva detalje.

Foto: ATA Images

Miki Mećava folker

Njegov kolega, Miki Mećava, svoj veliki hit "Vodiću te do meseca" otpevao je čak 27 puta.

Skoro sam u Vršcu pevao "Vodiću te do meseca" 27 puta. Taman krenem neku drugu pesmu tipa "Okovana zlatom" ili slično, pa mi ljudi opet traže "Mesec". Moj sin Ognjen je izbrojao, 27 puta sam otpevao "Vodiću te do meseca" na toj poluprivatnoj proslavi, ja nisam mogao da verujem da je ta brojka u pitanju - ispričao nam je Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading