Bane Čolak progovorio o POVRATKu u Zadrugu: Otkrio kakvo mu je ZDRAVSTVENO stanje i da li se vraća u Šimanovce! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

19.04.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak se oglasio za portal Republika.rs i otkrio u kakvom je sada zdravstvenom stanju, kao i da li se vraća u rijaliti ,,Zadruga 5".

Bane Čolak progovorio o POVRATKu u Zadrugu: Otkrio kakvo mu je ZDRAVSTVENO stanje i da li se vraća u Šimanovce! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti zvezda Bane Čolak napustio je vanredno ,,Zadrugu 5" zbog zdravstvenog stanja, odnosno problema sa nogom. Bane je zadobio problem sa nogom, te su mu popucale tetive, zbog čega je morao hitno da krene na fizikalne terapije. 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Čolakom kako bi proverili u kakvom je sada stanju, ali i da li će se kojim slučajem vratiti u rijaliti ,,Zadruga 5". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

 

- Imao sam kontrolu pre par dana, ide na bolje, ali nije neki napredak, moram fizikalnu da produžim mesec dana, pukle su mi tetive. Ne idem sa Ivanom na nastupe, ne idem nigde, kod kuće sam, odem na kafu, ali ništa spektakularno, jedem mnogo, i onda na težinu tu, noge ne mogu da izdrži! - govori Čolak za Republika.rs i otkriva u kakvom je odnosu sa Ivanom Krunić:

- U odličnim, uživamo u ljubavi, prelepo nam je, ona radi hvala Bogu, sve je kako treba, da je bolje ne bi valjalo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

 

Za kraj razgovora upitali smo Čolaka da li će se vratiti u rijaliti, kako je ranije najavljeno, a on nam je otkrio šta će se desiti. 

- Mislim da ne, za sada mi je zdravlje zaista najbitnije, produkcija ima potpuno razumevanje za mene. Može ovaj rijaliti i bez mene, ja sam se posvetio da što pre završim ovaj problem sa nogom, zdravljem, pa ćemo videti, polako - govori Čolak za Republika.rs. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading