Dinu UMRO TATA, a ovako je govorio o PORODIČNOJ DRAMI: Otac se razboleo, a majka pokupila stvari i otišla sa drugim čovekom!

Autor:

Zadruga

17.04.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dino Dizdarević govorio je nedavno o ocu, koji je nažalost danas preminuo.

Dinu UMRO TATA, a ovako je govorio o PORODIČNOJ DRAMI: Otac se razboleo, a majka pokupila stvari i otišla sa drugim čovekom!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dinu Dizdareviću preminuo je otac, a zadrugar je svojevremeno govorio o tati, i tom prilikom rasplakao ljude pričom.

- Moji znaju kakvu sam situaciju imao sa mamom i tatom, jer sam jedini tu bio dok se to dešavalo sa njima. Svaku noć sam trpeo to. Imao sam 18 ili 19 godina kad je majka otišla. Njima je ostao plac i restoran i on hoće ocu da napravi kuću, to je lepa stvar. Ja sam sve što zaradim slao njima, a kad sam se vratio oni su prodali i vikendicu, pola imanja, moj auto... Ušli su u probleme i kredite, a krili su iza mojih leđa.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dino Dizdarevič o ocu

- Ja sam prešao preko toga i majci sam davao pare za lečenje i ona je išla i pokušavala. Najviše me je razočaralo kad se otac razboleo, pokupila je stvari i otišla sa drugim čovekom. Svi smo bili uz nju, bude mesec dana i nas uveri da je dobro, izađe bude 10 dana dobro, pa se sakrije i napije. Ona je pila po ceo dan, ima problem sa alkoholom, ne znam da li se izlačila. Ja nisam u kontaktu, sestre su dobre sa njom. Majka mi je u Banovićima, ona se udala za drugog čoveka - ispričao je Dino jedne noći u Zadruzi i nastavio:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dino Dizdarevič zdrugar

- Otac je prodao kuću i dogovorio da živi tamo dok je živ, ja nemam pravo da živim u toj kući. Trebao je biti dogovor da živimo on i ja, ali taj što je kupio kuću nas je prevario. Izganjali smo posle, ali samo je otac dobio pravo da živi tamo. Ne znam da li je majka prestala da pije, nemam kontakt. Iskreno me nije ni zanimalo. Kad mi je najteže bilo, nije me zvala i tražila. Jeste, užasno je. Ima zabranu prilasku, ocu i kući, već dve godine. On nju nije provocirao, dolazila je i zato je dobila zabranu. Mi kod kuće ležimo, ona je dolazila da lupa na prozore. Nismo znali šta da radimo i na kraju je prijavio policiji. Nikad me nije poslušala, za ne znam koliko godina. Otac nije bio nasilan, restoran je radio a on se zezao, pravio pazar, kako bi što više zaradio - pričao je Dino kroz suze.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dino Dizdarevič plače zbog oca

O Dinovoj majci, govorila je i njegova sestra Dijana Musić.

Foto: Privatna arhiva

Dijana Musić Dinova sestra

- Dino je veoma bio iskren u svojoj emotivnoj priči. Da, naša majka je duži niz godina imala problem s alkoholom. Ja ne mogu svu krivicu svaliti na nju, imala je velike probleme. Kada je trezna ona je anđeo od žene. Kad je bila u tom stanju bila je jako agresivna, prema nama nije bila, ali sa tatom se više toga dešavalo. Mislim da je pila da pobegne od svega. Ja sam bila sve vreme uz nju, kakva god da je, majka je. Njoj samo treba lečenje, u Bosni nismo našli adekvatnu ustanovu. Očekujem da će sama reći da treba da prestane, bar zbog unuka sada. Dino i sestra su se sklonili iz njenog žiovota pre osam godina, ja sam tu u kontaktu smo svaki dan. Mislim da joj je potrebno lečenje, a ne pažnja, volela bih da sama kaže da je bilo dosta. Sve smo probali. To je jače od nje i gotovo. Obećavala nam je da neće piti, ali posle ne bude tako.

Foto: Privatna arhiva

Dijana Musić sestra Dina Dizdareviča

- Teško joj pada kada Dino bude napadnut, ali gleda ga... Nije joj bilo drago, ali zna da tu ima njene krivice. Teško je kada vaše dete kaže tako nešto javno. Ja se nadam da će moj brat da oprosti sve. Falila nam je puno, puno je radila i bogatstvo su stekli časno i pošteno. Kako se predala poslu, tako su se predali alkoholu. Svake noći je tu bila policija, Dino je počeo da gubi emocije, na njega je to najviše uticalo. Kad smo bili mali, nama ništa nije falilo, što se tiče novca, falila nam je ljubav, više bih volela da nismo imali bogatsvo, a da smo imali mamu i tatu. Da smo bili složna porodica u sobici dva sa dva bilo bi bolje. Nismo imali lepo detinjstvo - rekla je Dijana u emisiji 'Pitam za druga" na "RED" televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
jasna

18.04.2022 08:13

jako mi yao dino je dobar decko moje saucesce dino budi jak jasna