Sestra Miljane Kulić čeka Peku Kartela da izađe iz ZATVORA! Otkrivena istina o vezi Tijane i osuđenog za UBISTVO žandarma!

Autor:

Zadruga

15.04.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Miljane Kulić čeka Peku Kartela da izdrži kaznu od 15 godina zatvora.

Sestra Miljane Kulić čeka Peku Kartela da izađe iz ZATVORA! Otkrivena istina o vezi Tijane i osuđenog za UBISTVO žandarma!

Foto: printscreen/facebook/tijanakulic

Tijana Kulić, sestra Miljane Kulić, vodi potpuno drugačiji život od sestre, studira, izlazi, ne zanimaju je mediji i javnost. Ipak, nekoliko meseci unazad neretko se i njeno ime pominje u medijima i to ne zbog sestre, već zbog dečka Predraga Todorova, poznatijeg kao Peka Kartel.

Republika

Foto: printscreen/facebook/tijanakulic

Tijana Kulić i Peka Kartel u vezi

Naime, kako se navodilo Peka Kartel je bivši dečko Tijane Kulić, ali izvor blizak porodici Kulić je za Republiku otkrio da su njih dvoje još uvek u vezi i da Tijana nikada neće biti sa nekim drugim, kao i da će ga čekati da izađe iz zatvora.

- On je takav kakav jeste, ali je u stvari duša od čoveka, oni su i dalje zajedno. On Tijanu ludački voli. Nema šanse da raskinu, Tijana dok je on u zatvoru neće da bude sa nekim na zemaljskoj kugli, a kamoli u Nišu - kaže naš izvor i dodaje da su ga Marija i Siniša bez obzira na sve prihvatili:

Republika

Foto: printscreen/facebook/tijanakulic

Tijana Kulić i Peka Kartel

- Prihvataju ga, Tijana je sa njim počela d se zabavlja dok je on bio okej, njih dvoje su dugo zajedno, sve je bilo super, a nakon dve godine je postao to što jeste, inače je sasvim okej dečko. I sad dok se ovo dešava, Marija i Siniša ga poštuju, tako je kako je.

Republika

Foto: Facebook.com/Tijana Kulić

Tijana Kulić čeka Peku Kartela da izađe iz zatvora

Podsetimo, Peka Kartel osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 15 godina zbog ubistva bivšeg žandarma Saše Mihajlovića, 2017. godine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Karzel Pera

15.04.2022 18:30

Auuuuu Breee Leeeeele prijelomna vijest🙏

Roko Prč

18.04.2022 14:53

Ova porodica Kulić sve luđak do luđaka!!!! Baš će ga čekati 15 godina- hahahahahahahahahahaha!!!! No, veoma sam zadovoljan što ste objavili ovu vest koja ide u korak sa dedolarizacijom u svetu!