Sanja Kužet pokazala SINA! Voditeljka u izlasku sa svojim MEZIMCEM (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Kužet pokazala sina.

Sanja Kužet pokazala SINA! Voditeljka u izlasku sa svojim MEZIMCEM (FOTO)

Foto: ATA Images

Atraktivna voditeljka Sanja Kužet ima dva sina. Iz braka sa biznismenom Zoranom Piperom ima sina Andriju, na kog je veoma ponosna jer je dobar đak i poslušan, te voditeljka ne krije da mu ispunjava sve želje. Andrija nije zahtevan dečak, a nedavno je mami tražio da ga odvede u pozorište, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila, te su zajedno uhvaćeni kako sa osmesima na licu idu na pozorišnu predstavu.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Kužet sa sinom

- Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je ranije Sanja, prenosi Espreso.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Kužet sa sinom u pozorištu

Sanja ne krije da je srećna i zbog činjenice da je Andrija u odličnim odnosima sa njenim sadašnjim mužem Nemanjom Živojinovićem, kao i da je preponosna na ljubav između dva brata.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading