TEA TAIROVIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM: Razmenjivali nežnosti usred kafane, PEVALA MU NA UVCE, PA GA ODJEDNOM UHVATILA I URADILA MU OVO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.04.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović se ljubila sa novim dečkom u kafani!

TEA TAIROVIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM: Razmenjivali nežnosti usred kafane, PEVALA MU NA UVCE, PA GA ODJEDNOM UHVATILA I URADILA MU OVO! (VIDEO)

Foto: printscreen

U jeku afere "elitna prostitucija" gde su njene brojne koleginice uhapšene, Tea Tairović bez ikakve bojazni nastupa i dalje i čini se da je sve to ne dotiče, iako je preživela skandal nakon njenih eksplicitnih snimaka sa bivšim dečkom, te je javnost razapela ona uživa u životu.

Ovaj put je Tea uhvaćena u kafani sa reklo bi se novim istetoviranim dečkom, kako mu peva na uvce, pa ga strastveno ljubi, a njegov osmeh govori više od reči.

Evidentno je da je veza još sveža i da su na početku, pa strast isijava iz njih, akoliko će potrajati videćemo u narednom periodu.

 

@eminentan ZAPRATI ZA JOS RAZOTKRIVANJA POZNATIH❤️🤭NA 60K SKANDAL😱#fyp #fypシ #viral #foryoupage #zadruga #teatairovic ♬ Svetica - Tea Tairovic

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading