Pešić u Moskvi u borbi za 14. profi pobedu!

Autor:

Sport

15.04.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski profesionalni bokser u kruzer kategoriji (90,72kg) Andrej Pešić spreman je za novi, 14. profi trijumf u karijeri. Novi izazov u magičnom četverouglu 27 – godišnjeg Andreja očekuje u Moskvi gde zajedno sa svojim trenerom Bratislavom Pešićem već deset dana brusi formu za predstojeći meč koji će se održati u petak 15. aprila protiv Rusa Sergeja Belošapkina.

Pešić u Moskvi u borbi za 14. profi pobedu!

Foto: BSS

Organizator sportske manifestacije na kojoj Pešić učestvuje je cenjena promoterska kuća Pravda fighting iz Moskve.

- Za ovu borbu pripremao sam se više od  tri meseca, računajući i petnaest dana visinskih priprema i apsolutno sam spreman i mentalno i fizički za novi izazov.  Nadam se i očekujem da će sve ići po planu i da ću zabeležiti svoju četrnaestu pobedu u profesionalnom boksu – objašnjava Pešić.

U glavnom gradu Rusije naš stasiti kruzeraš imao je sjajne uslove za rad i odlične završne pripreme uoči novog ulaska u profi ring gde ga čeka prekaljeni Belošapkin.

- Radi se o dosta iskusnom profesionalnom bokseru, ali obzirom da gotovo godinu dana nisam imao meč smatram da smo napravili dobar izbor protivnika, da ponovo osetim ring i kompletnu atmosferu pre meča koja je jako bitna za svakog boksera. Moj tim i ja smo napravili dobru analizu protivnika, snažniji sam i kvalitetniji bokser i mislim da neće moći da izdrži tempo koji ću da nametnem kao i snagu mog udarca – objašnjava 195 cm visoki Pešić.

Republika

Foto: BSS

Andrej Pešić u Moskvi

 

Iako pripreme za profi boks meč iziskuju veliko vreme i posvećenost plemenitoj veštini, mladi boks as Srbije imao je vremena da obiđe i uživa u lepotama jednog od najlepših gradova sveta.

- Moskva je zaista čarobna, na momenat imate osećaj da ste u nekoj od onih ruskih bajki. Krasi je arhitektonska raskoš, dobri i hrabri ljudi, domaćini velikog srca, posebnih i bratskih osećanja prema nama Srbima što daje posebno nadahnuće. Prepelo je biti Srbin u prelepoj Moskvi, uživao sam i verujem da ću trijumfalno završiti moju posetu gradu jedinstvene lepote i posebne šampionske energije – zaključio je Pešić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading