DOBRE VESTI ZA NOVAKA: Forma je prolazna, ali je klasa VEČNA!

Autor:

Sport

15.04.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove podvige niko ne može ponoviti.

DOBRE VESTI ZA NOVAKA: Forma je prolazna, ali je klasa VEČNA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je jako loše počeo ovu godinu. Pored neigranja na nekoliko turnira, imao je razočaravajuće rezultate na onima na kojima jeste igrao. Poslednji poraz jeste u drugom kolu turnira u Monte Karlu poražen od Alehandra Davidoviča Fokine.

Ipak, nije sve tako crno za Novaka. Mlada nada svetskog tenisa Karlos Alkaraz, osvajača titule u Majamiju, je takođe ispao sa turnira nakon što je poražen od Sebastijana Korde.

Time je Novak ostao jedini teniser u istoriji koji je uspeo uzastopno da osvoji turnir u Majamiju i Monte Karlu. Nekolicina njih je osvajala oba turnira, ali ih samo je Đoković osvojio u istoj kalendarskoj godini. To je učinio 2015. godine.

 

 

Iako ništa nije postigao na ovom turniru, Novak se i dalje nalazi na prvom mestu ATP liste, a prednost mu se čak povećala sa deset poena na 100 poena razlike u odnosu na Medvedeva. Podsećamo, Rus je propustio turnir zbog operacije kile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading