ŠOK! Ivanišević OTKRIO: Novaku Đokoviću POZLILO!

Autor:

Sport

14.04.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanišević zabrinuo Srbiju.

ŠOK! Ivanišević OTKRIO: Novaku Đokoviću POZLILO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je neslavno završio takmičenje na Mastersu u Monte Karlu već u 2. kolu.

Najbolji teniser sveta poražen je posle tri seta od Alehandra Davidoviča Fokine.

Noletov trener Goran Ivanišević otkrio je da je Đokoviću pozlilo.

- Nije mu bilo dobro pre nego što je došao. On je bio bolestan. Recimo da nije sposoban sto posto da se takmiči. Pre svega u ovoj situaciji. Pre tri nedelje nije smeo da igra ovde zbog odluke Covid-a. Onda je Francuska otvorila i njemu je dozvoljeno. I psihički je teško. Možete igrati do polufinala. Ali ne možete se pripremiti na način na koji bi trebalo. A onda mu je pozlilo. I, da budem iskren, nisam očekivao nešto spektakularno od ovog turnira. Ali on će ići na Otvoreno prvenstvo Francuske za pet/šest nedelja, ima još nekoliko turnira i biće spreman - rekao je Ivanišević u razgovoru za "Ubitennis".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević

Hrvat smatra da će Novak da se uskoro vrati u staru formu.

- Nikad se ne zna. Ovaj momak je za mene najbolji igrač u istoriji tenisa. Uvek nađe način da pobedi, uvek nađe način da se izvuče iz nevolje. Otprilike juče, pre svega, trebalo je da dobije drugi set sa 6-0. Imao je brejk lopte i gem poene. Izgubio je mnogo energije. Ali on će pronaći izlaz iz ovoga u svom stalnom igranju. Imao je samo tri meča pre ovog turnira. Šljaka nije laka. Prošlu godinu je ovde počeo prilično loše, izgubio je od Evansa u drugom kolu. Onda je u Beogradu izgubio u polufinalu. Počeo je da igra dobro u Rimu gde je stigao do finala, a zatim je osvojio Otvoreno prvenstvo Francuske. Tako da nisam zabrinut. Samo mu je potreban kontinuitet, mora da igra sve više mečeva i on će pronaći svoj put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
nesa151

14.04.2022 10:08

Vajda i samo VAJDA ovo ostalo su paceri i nemaju nikakakav autoritet kod NOVAKA!Jedini koji moze tacno da proceni u kom je stanju Nole je VAJDA!Gubices i gubices-ende!

Odgovori 17 4
borko

14.04.2022 11:56

Novaku pozlilo! Pa , on se zdravo hrani i pazi šta unosi u svoj organizam. Mora da onaj med sa Novog Zelanda nije bio dobar. Izgleda da u njegovoj glavi sve više i više nešto nije u redu.

Odgovori 10 16
Vuk07

14.04.2022 12:00

Novak ima problem sto se više odmara dok ne igra. Kad se vrati na teren jos vise je umoran. Kod Nadala je suprotno posle svakog povreda ili operacije vraća se na teren jos spremniji za pobede. Više puta je to dokaza.

Odgovori 9 14
Braca

16.04.2022 18:13

@Vuk07 - Znamo kako se Nadal​ vraća, samo što za njega nema antidoping kontrole!