SVI SU GLEDALI EKSPLICITNI SNIMAK VODITELJKE: Dečko joj je POGINUO u STRAVIČNOJ NESREĆI, napustila je SRBIJU, pogledajte kako SAD IZGLEDA JELENA ŽEŽELJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Žeželj se udala i napustila Srbiju, a evo kako danas izgleda!

SVI SU GLEDALI EKSPLICITNI SNIMAK VODITELJKE: Dečko joj je POGINUO u STRAVIČNOJ NESREĆI,  napustila je SRBIJU, pogledajte kako SAD IZGLEDA JELENA ŽEŽELJ! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

youtube.com/printscreen

 Jelenu Žeželj je postala poznata kada je 2007. godine učestvovala u rijaliti šouu “Veliki brat”. Njeno učešće u rijalitiju obeležila je emotivna veza sa Stefanom Zečevićem, koji je poginuo sa još dvoje učesnika rijalitija u saobraćajnoj nesreći.

Nakon izlaska iz rijalitija našla se u centru medijske pažnje kada je u javnost dospeo privatni snimak njenog intimnog odnosa, a u tom momentu je bila u vezi sa Kebinim sinom, Igorom Kojićem koji je zbog tog skandala ostavio.

Republika

Foto: youtube printscreen

Jelena Žešelj sa suprugom!

 

Nekoliko godina kasnije Jelena je rešila da se upusti u televizijske vode. Radila je na TV “Prva”, a jedno vreme je bila i voditeljka emisije “Ekskluziv”.

Žeželjeva je 2015. godine napustila Srbiju, a sada se preziva Seležan.

Srpska lepotica danas živi sa suprugom Nemanjom Seležanom i dvoje dece u Americi, tačnije u San Dijegu. Jelenin muž radi na jednom fakultetu kao profesor i žive veoma luksuznim životom.

Jelena je danas u potpunosti posvećena porodici i nije ništa manje lepa, nego u periodu dok je bila javna ličnost u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading