KUVA PRED 167. VEČITI DERBI: Oglasio se Jovanović o ŽESTOKIM NAPADIMA kojima je izložen!

Autor:

Sport

15.04.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetkovina srpskog fudbala, 167. u nizu odigraće se u subotu 16. aprila na stadionu "Rajko Mitić".

KUVA PRED 167. VEČITI DERBI: Oglasio se Jovanović o ŽESTOKIM NAPADIMA kojima je izložen!

Foto: Starsport

Meč koji će u mnogo čemu odrediti nastavak srpskog fudbalskog šampionata i borbu za titulu, u danima iza nas imao je svoju neslavnu uvertiru.

Rukovodstvo aktulenog šampiona Srbije, ekipe Crvene zvezde izadalo je zvanično saopštenje u kojem se zahtevalo izuzeće trenutno najboljeg srpskog delioca pravde Srđana Jovanovića, kojem se na teret stavlja da je u pojedinim situacijama indirektno oštetio klub sa stadiona "Rajko Mitić".

Međutim, nekoliko sati kasnije i zvanično je Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije, donela odluku kojem se suđenja u 167. Večitom derbiju poverava upravo Srđanu Jovanoviću što je izazvalo ogroman bes u Ljutice Bogdana i novo saopštenje.

Tim povodom, Republika.rs je kontaktirala najboljeg srpskog delioca pravde koji je eksluzivno za naš portal, u vezi napada i pritisaka pred predstojeći meč izjavio:

- Nažalost ne mogu da komentarišem. Hvala na razumevanju i sve najbolje - istakao je Srđan Jovanović.

Da podsetimo, susret između crveno i crno-belih na programu je u subotu 16. aprila na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 18 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading