OVO JE LEPOTICA AMINA MUADI ZBOG KOJE JE ASAP ROKI PREVARIO TRUDNU RIJANU? Otkriveni svi detalji iz života PRELEPE DIZAJNERKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi Asap Roki je zbog Amine Muadi prevario Rijanu!

OVO JE LEPOTICA AMINA MUADI ZBOG KOJE JE ASAP ROKI PREVARIO TRUDNU RIJANU? Otkriveni svi detalji iz života PRELEPE DIZAJNERKE! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Youtube printscreen

Kao bomba je odjeknula vest da je reper Asap Roki navodno prevario trudnu Rijanu, sa dizajnerkom obuće Aminom Muadi prema nezvaničnim infomacijama svetskih medija.

Ono što se zna o lepotici Amini Muadi (34) jeste da je postala poznata po lansiranju brenda cipela Amina Muaddi, te je sarađivala sa mnogim poznatim ličnostima kao što su Kendal Džener, Hejli Biber, pa i sa Rijanom.

 

 

Dizajnerka je osvojila brojne nagrade zbog svog talenta i modnog brenda, a trenutno je njen modni brend jedan od napoznatijih širom sveta, prema saznanju stranih medija ona pored cipela, dizajnira i torbe, minđuše i razne dodatne modne aksesoare i izvrsna je u tome.

Amina je rođena u Rumuniji i kako se navodi muslimanske je veroispovesti, završila je studije na univerzitetu u Milanu, a nakon toga je zakoračila u modnu industriju i zbog svog izvrsnog talenta postala je poznata širom sveta. 

Njen ljubavni život je dospeo u žižu intersovanja, dok o istom, nema relevantnih informacija jer je uglavnom delila fotografije sa svojom najboljom drugaricom Džigit Turhan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading