MILICA I MENSUR NE ZNAJU ŠTA JE TRST? Javnost u ŠOKU ovolikom količinom NEZNANJA!

Autor:

Zadruga

13.04.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki je ostao zatečen elementarnim neznanjem Milice i Mensura!

MILICA I MENSUR NE ZNAJU ŠTA JE TRST? Javnost u ŠOKU ovolikom količinom NEZNANJA!

Foto: printscreen rtv pink

Zadrugari Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su ležali na garnituri dok se na razglasu čula pesma Zdravka Čolića "Pusti, pusti modu", pa su se pitali šta je Trst! U jednom momentu Mensur je pitao Milicu da mu objasni šta znači reč Trst, a kako i ona nije bila sigurna o čemu se radi, nastavila je da peva s njim.

- Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta, opeglana noću, opeglana danju. Milice, a šta je to Trst - pitao je Mensur, a Milica je izbegla da odgovori.


Šokiran dijalogom zadrugara Miki Đuričić je počeo da psuje sebi u bradu i priča kako je u rijalitiju s ljudima koji ne znaju elementarne stvari.


- Sunce ti poljubim, ovi ne znaju šta je Trst! Mislim da više neću da sedim pored Milice i Mensura, plašim se da mi ne prenesu glupost! Ovo je strašno. Nacija će da vrišti ako se ovaj klip pusti napolju. Treba produkcija da napravi test opšte kulture, ali s onim najlakšim pitanjima, pa ko ispadne najgluplji, da odmah ispadne bez nominacija - pričao je Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ravaneli

13.04.2022 12:22

Mensrulji i garavi sokak -dva nepismena retarda koje bi teleportovao u kameno doba

Nereja

14.04.2022 09:01

Miki 100% u pravu! Strašno kako ne znaju elementarne stvari... koje se uče u osnovnoj školi..... bruka i sramota!!!!