BOMBA! OVO SU SVI ŽELJNO IŠČEKIVALI DA VIDE DANIMA: Mina KONAČNO završila u krevetu sa NJIM, PRŠTALI POLJUPCI pod jorganom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.04.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina i Mateja završili pod jorgan planinom!

BOMBA! OVO SU SVI ŽELJNO IŠČEKIVALI DA VIDE DANIMA: Mina KONAČNO završila u krevetu sa NJIM, PRŠTALI POLJUPCI pod jorganom! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Mateja Matijević i Mina Vrbaški odlučili su da pređu granice drugarstva i veče završe strastvenim poljupcima u njegovom krevetu. Njih dvoje nisu mogli da se obuzdaju, a ona je odlučila da preše u njego krevet u da nastave pod jorganom akciju.

Njih dvoje skroz su se prepustili strastima, pa su se i zavukli pod jorgan, sve je pucalo od strasti, svi iščekuju dalji ishod, te d ali će se završiti najvrelom akcijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ana

13.04.2022 07:57

Šta je neobično u ovkvom pinašanju Mine Vrbaški? Ivako je bilo i svih proteklih godina u svim sezonama Zadruge. Menjala su se samo imena i broj partnera po sezoni. Ovo je Mina, ovo je njena karta. N7je jij usoelo odnos sa Anđelom pretvoriti u nešto više (verujte da je htela ali je on postavio granice ovog puta ). Mensur je ne prihvata niti će više ikada bez obzira kako se završilo sa Milicom i, Mateja je sledeći ... Mina to olako promeni, lakše ona promeni partnera nego ja košulju. Žao mi je što je tako, mogla je zaista upisati školu i zaboraviti na rijaliti.

Odgovori 25 11
Aurora12

13.04.2022 09:50

@Ana - Tako je! Dosla je da moralise drugima, a onda je pokazala ono sto ona jeste i sto nikada se nece promeniti. Glupi Mateja je naseo, kada nije dalje hteo Andjelo, ni Mensur, ni Car... onda daj sta das. Devojko a sada ustani puna sebe pa nastavi zapocetu misiju da drugima drzis moralne pridike iz svog "drugacijeg" i predivnog zivota. Jadna ona.

Dr "Frojd"

14.04.2022 00:56

Nista se nije promenila. Opet pokazala da je laka zena . Dzaba joj garderoba. Dzaba joj sminka. Opet pokazala kako zaradjuje za zivot.