Dalila NAČISTO OSRAMOTILA KOMŠIJE u rodnom kraju, neće da čuju za nju: "Ta ukleta kuća svakako nije njena"

Autor:

Zadruga

11.04.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susedi Dalile Dragojević nemaju nimalo lepo mišljenje o zadreugarki

Dalila NAČISTO OSRAMOTILA KOMŠIJE u rodnom kraju, neće da čuju za nju:  "Ta ukleta kuća svakako nije njena"

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

 Dalila Dragojević, kad nije u Zadruzi, živi u Gornjem Šepku u Bosni i Hercegovini, a kako se navodi, njene komšije nemaju više želju da je vide u kraju jer ih je razočarala ponašanjem i postupcima u rijalitiju.

- Ona je kod nas u Šepku završila! Zbog svega što je uradila precrtana je za sva vremena. Njoj je bolje da se ne vraća u ovde ako je izbace iz "Zadruge". Ovde je nepoželjna! Mi smo se svi dogovorili da se smenjujemo ispred kuće i da stražarimo ako pokuša da se vrati. Ova ukleta kuća svakako nije njena i, po cenu života, nećemo joj dozvoliti da se vrati ovamo. Obrukala je naš kraj, celu Bosnu. Umesto da se o nama priča lepo, nas svi pljuju ovde zbog Dalile i njenog kurvarluka. Sramota - rekao je jedan komšija za Kurir.

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

Taj čovek kaže da njegovi sugrađani neće moći da oproste ono što je Dalila učinila, čak i ako joj njen otac Huso sve oprosti. 

Foto: printscreen/TVPink

Huso Mujić Dalilin otac

- Neka ni Huso ne misli da će moći da je zaštiti. Mislim da joj neće oprostiti, i sam je to rekao. Zbog nje je čovek završio u bolnici šta mu je sve priredila. Ipak, ako uspe da mu opet priđe i da zaboravi sve što je javno pričao o njoj, nek zna da će i on morati da ode iz Šepka, pa neka onda bude sa njom. Ovde njoj povratka nema - dodao je sused.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Iva

11.04.2022 15:22

Bravo komsije!