STRAVIČNI DETALJI CRNE MAGIJE BAČENE NA DALILU?! Nađeno klupče njene kose sa IZNABADANIM ČIODAMA, uvijene u CRNI KONAC, Dragojevićka JAUKALA NA SAV GLAS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.03.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brendon je otkrio stravične detalje crne magije bačene na Dalilu u jednom rijalitiju!

STRAVIČNI DETALJI CRNE MAGIJE BAČENE NA DALILU?! Nađeno klupče njene kose sa IZNABADANIM ČIODAMA, uvijene u CRNI KONAC, Dragojevićka JAUKALA NA SAV GLAS! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Branislav Radonić Brendon je u jednoj emisiji progovorio o dešavanjima u jednom rijalitiju gde je bio cimer sa Dalilom i šokirao javnost.

Ovih dana kao bomba je odjeknulo da se Dragojevićka i njena majka Emina bave crnom magijom, te da bajaju. pa je javnost dodatno uznemirena stravičnim informacija, Brendon je otkrio jednu situaciju koja je zadesila Dalilu, a koja je nasmrt preplašila. 

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Branislav Radonić Brendon

 

Naime, našla je svoju kosu, iznabadanu čiodama u smotuljku umotanu crnim koncem:

- Našla je smotuljak svoje kose, u klupčetu, kako se šišala tako je sve našla, našla je sve neke čiode pozabadane u uvijene u crni konac, jako uvijeno. Zvala me je u wc, pošto tmo nije bilo kamera i ostavili smo bubice. Bukvalno je plakala, nije znala šta se dešava, uplašila se, nije svejedno naći svoju kosu, ali tu se priča nije završila...- rekao je vidno uznemiren Brendon koji je u datom trenutku opet preživeo tu situaciju koja ga je prestravila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jaca

01.04.2022 13:15

ma ona madjija pa druge da nabedi naivi brendone nasta si spao neveruj to je ylo