Dalila se PONIZILA, a Dejana mi je ŽAO: Lepa Lukić RAZVEZALA jezik o Zadruzi, otkrila da li će se Dragojevići POMIRITI!

Autor:

Zadruga

27.03.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić je u jednom intervjuu komentarisala Dejana Dragojevića i Dalilu Dragojević.

Dalila se PONIZILA, a Dejana mi je ŽAO: Lepa Lukić RAZVEZALA jezik o Zadruzi, otkrila da li će se Dragojevići POMIRITI!

Foto: e stock/Danijel Milutinovic

Lepa Lukić

Lepa Lukić je svojevremeno bila u rijalitiju, a pevačica narodne muzike je u jednom intervjuu otkrila da redovno prati "Zadrugu" i da je upućena u sva dešavanja.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Lepa Lukić, pevačica

- Baš pratim Zadrugu, volim da gledam rijaliti formate, da bih videla kakvi su to umovi, šta mogu sve da urade pred tolikim narodom koji ih posmatra. Niko mi se posebno ne sviđa, rade svašta, brate! Ne bih da kritikujem Dalilu, uradila je šta joj je palo na pamet, ja to ne bih mogla nikada, ni u ludilu. Čim komentarišem nešto negativno, odmah se pogrešno razume, pa kažu: „Šta Lepa hoće, bila je i ona u rijalitiju.“ Bila jesam, ali to nisam radila. Dalila je i sama rekla da se dosta ponizila, ali da je gleda otac to je previše - ispričala je pevačica pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lepa Lukić u rijalitiju

- Ne znam da li je to prava ljubav, ali ona ne može bez njega, jer da nije tako, ne bi se mirila, a on odlazio sa drugom - ističe Lepa.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

Nakon toga pevačica se osvrnula i na Dejana Dragojevića pa je tako otkrila da li smatra da će se Dalila i on pomiriti:

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Production

Lepa Lukić, pevačica

- Valjda nije poludeo da se vraća na staro. Kad je već sa drugom devojkom, znači da se ohladio, ne možeš ulaziti u drugi odnos ako imaš emociju prema Dalili. Ne zna ni on gde će, siroma'! Žao mi ga je, lep i mlad momak. On je kao veoma mlad dečko živeo sa njom pet godina, to znači da je privržen i dobar, sigurno su se voleli. Čim prođe ljubav, gotovo! Omrzne ga, izgustira, i onda je nervira u svakom momentu. Dejan je to dobro podnosio, ali je ona rekla kraj, i uradila šta je uradila pred mužem. Nije ni njoj svejedno, kada legne o tome razmišlja, sigurno. Nije trebalo da ulazi u rijaliti sa njim, ako je strast prošla - priča Lepa, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading