NOVI SKANDALOZNI DETALJI O BEBICI: Nenad je VATRENI FAN Kulićeve, godinama je UHODIO, bio OPSEDNUT rijalitijem, a evo kako se LAŽNO predstavljao!

Autor:

Zadruga

29.03.2022

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno da je Bebica godinama bio Miljanin vatreni fan!

NOVI SKANDALOZNI DETALJI O BEBICI: Nenad je VATRENI FAN Kulićeve, godinama je UHODIO, bio OPSEDNUT rijalitijem, a evo kako se LAŽNO predstavljao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Da se snovi ostvaruju onima koji su uporni, uverio se i Nenad Macanović Macan, koji je nakon nekoliko godina truda konačno uspeo da postane deo rijalitija.

Naime, Macan je odnedavno postao učesnik Zadruge 5 u koju je ušao kao budući muž Miljane Kulić, a Rijaliti plus ekskluzivno saznaje da je on ovaj plan kovao godinama.

- Iako sebe predstavlja milionerom kojeg rijaliti ne zanima, Macan je neko ko je dugogodišnji fan šou programa. Otkako je ušao u Zadrugu on laže i krije svoj pravi identitet - rekao je najpre izvor blizak Macanoviću, koji otkriva da je on Miljanin fan još od njenog učešća u Parovima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović

 

- Macan je pomno pratio Parove, kao i sve njegove učesnike. Bio je opsednut rijalitijem, čak je godinama bio i administrator jedne fan stranice na Fejsbuku. Tu se predstavljao pod lažnim imenom Mušenko i bio je aktivni komentator svih dešavanja. Tako je i primetio Miljanu i shvatio da je ona lak plen - šokirao nas je saznanjima izvor, i otkrio da se ulaskom u Zadrugu Nenadu ostvarila životna želja

- On je Miljanu studirao tokom njenog boravka u rijalitijima, znao je da je labilna, a nakon njene diskvalifikacije smislio je plan kojim će napokon dobiti pet minuta slave. Macan je stupio u kontakt s njom, bio joj je podrška, trpeo je sve njene psihičke promene, agresiju, suze i žal za Zolom. Naravno, njoj je tvrdio da sve radi jer je zaljubljen u nju, a istina je bila skroz drugačija - znao je da mu je ona karta spasa i da će preko odnosa s njom postati popularan - objasnio nam je sagovornik. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenaad Macanović i Miljana Kulić

 

- Upravo zbog toga on trpi svakodnevna poniženja od Miljane, svestan je da ona nije dobro psihički i da je dugogodišnji pacijent duševne klinike. Macan svesno pušta da ga ona vređa i bude bliska sa Zolom kako bi na taj način bio njena žrtva i duže boravio u Zadruzi. Svestan je da će, ukoliko raskinu, brzo biti izbačen iz rijalitija, a to ne može sebi da dozvoli. Upravo zbog toga, bio je mudar i u spoljnom svetu je vodio računa o Miljani i njenoj porodici. Predstavio se sasvim suprotnim od Zole kako bi pridobio ljubav i poverenje Marije i čitave porodice Kulić. Time je dodatno vezao Miljanu za sebe, i dobio pažnju medija koju je žarko želeo - zaključio je izvor za kraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading