Mikijeva bolest napreduje: Zadrugar se sav OSIPA, psorijaza uzela maha, pčelar ima RANE po CELOM TELU - češe se zbog NESNOSNOG SVRABA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić ima ozbiljnih problema sa psorijazom.

Mikijeva bolest napreduje: Zadrugar se sav OSIPA, psorijaza uzela maha, pčelar ima RANE po CELOM TELU - češe se zbog NESNOSNOG SVRABA! (FOTO)

Foto: printscreen rtv pink

Miki Đuričić boluje od psorijaze koja je sada baš uznapredovala. Dok je nedavno pokazao noge i glavu na kojima se jasno videlo da ima rane, Miki ja sada skinuo i majicu i sve šokirao.

Foto: printscreen rtv pink

Miki Đuričić psorijaza

Na Mikijevom telu jasno su uočljive rane, a svi s epitaju koliko ga to boli zapravo.

Psorijaza je najviše zahvatila njegove noge, kao i leđa, a zadrugar se zbog svraba, koji ova bolest izaziva, povremeno češao po telu.

Foto: printscreen rtv pink

Miki Đuričić rane po telu

Inače, psorijaza je rasprostranjeno hronično zapaljensko kožno oboljenje, koje se obično sastoji od perioda poboljšanja i pogoršanja. Najčešće se javlja vrsta psorijaze koja ima upadljivo oivičene naslage koje mogu biti ili ružičaste ili sive boje, prekrivene srebrnkastom ljuspastom kožom.

Foto: printscreen rtv pink

Miki Đuričić se češe

Te naslage takođe mogu izazvati lokalizovanu hiperpigmentizaciju. Simptomi se mogu javiti u bilo kojoj starosnoj dobi, međutim najčešće nastaju u ranoj odrasloj dobi ili kasnije u životu, oko 50. ili 60. godine.

Foto: printscreen rtv pink

Miki Đuričić bolest uznapredovala

Inače, poznato je to da je za psorijazu lekovito sunčanje koje smanjuje crvenilo i upalu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

21.03.2022 17:31

Dajte mu malo Zn .

Nije psorijaza

21.03.2022 17:43

Ovo nije iskljucivo psorijaza. Ovo je posledica i tipican primer alergije 100%. Pod hitno bi morao da izvadi alergiski test! Takvoj alergiji posebno doprinosi plava boja ( takva farba se posebno sekoristi prilikom farbanja dzinsa), a i ostalih plavih materijala kao sto su materijali za namestaj.... Pozdrav dobrim ljudima.

Komentar

21.03.2022 18:06

Komentar ispod slike: "Miki Djuričić se češe"!.....Sledeće je: "Miki Djuričić kaki"!