Ne treba mi VEZA sa Anom! Filip Car OGULIO dušu pa priznao da PATI za Dragojevićkom: Nisam RAVNODUŠAN prema Dalili! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.03.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Filip Car je priznao da tuguje za Dalilom Dragojević.

Ne treba mi VEZA sa Anom! Filip Car OGULIO dušu pa priznao da PATI za Dragojevićkom: Nisam RAVNODUŠAN prema Dalili! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car je bio gost u radio emisiji "Amnezija", a zadrugar se na samom početku dotakao Dalile Dragojević, pa je otkrio kako se oseća nakon što je sinoć napustila Zadrugu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car u radio emisiji "Amnezija"

- Uopšte ne znam šta se dešava, možda su oni dobili neko iznenađenje, možda nas gledaju kao prošle godine što je bilo. Ne znam šta se dešava. To između nas što se desilo sve je čudno... Ana je simpatična ali prema Dalili nisam ravnodušan. Nismo dobri jedno po drugo. Ja ne znam gde je ona, lakše mi bi bilo da znam gde je ali dosta je svega... Nisam ispao fer prema njoj zato što radio nešto i ona je izazivala neke reakcije prema meni, nije fer ni prema njoj niti prema Ani, ali ja sam takav, ja nisam fer... Moram da sednem i razmislim o svemu, ne treba da budem sa Dalilom, tako smatram, ne treba mi veza sa Anom, izdešavale se neke stvari između nas proteklih dana. Nije fer da je ostavim... To što neko priča da sam se ja sklonio od nje, to je istina ali ja sam se sklonio od nje. Nema perspektivu ovaj naš odnos. Ne znam šta bih više rekao, sve što kažem smešno zvuči, ne mogu protiv sebe, nisam ni fer u nekim situacijama... Sa Anom sam ušao u neki odnos, Dalila izašla, ne znam ni ja ali sa Anom mi je bezbolniji odnos - pričao je Car.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car priča o Dalili Dragojević

- Ja sam se nosio i sa puno težim stvarima. Ovde je sve moguće. Da se ona vrati i bude sa nekim ne bih bio ravnodušan ali ne bih to pokazao. Ja nisam totalno presekao ali da nisam velikim delom presekao ne bih mogao da napravim sve ovo sa Anom. Ja sam se jedva suzdražao da joj ne priđem ono veče kada je plakala. Ali pose*em se na ljubav ako ćemo mi tako da se svađamo i to sve. Ako ja smatram da ja ovo nisam, ja ću da se okružim nekim ljudima dok još mogu - pričao je Filip, a na samom kraju se osvrnuo i na Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car priča o Dalili Dragojević i Ani Jovanović

- Ja sam to znao. Čim je Miljana ušla u rijaliti i počela da pričao Zoli, znao sam da nije ravnodušna. Nenada je zavolela, veruje mu i ima zašto. Prema Zoli je voli srce. Ali kada vidiš čoveka koji plače sa 30 godina nije to lepo sa njene strane. Zola i Miljana su za tri godina bili 10 meseci zajedno i tu su bile pare i kockanje samo. Ali nije tu bilo ni para nešto puno koliko se priča, on je za nju poturio leđa kada treba. Zna ona zašto ona njega voli, meni je čudno kada je vidim pored nekoga drugog - pričao je Car.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading