Ona je debela, ISFRUSTRIRANA i NESREĆNA žena: Maja Marinković ŽESTOKO oplela po Dalili Dragojević!

Autor:

Zadruga

16.03.2022

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je isponižavala Dalilu Dragojević.

Ona je debela, ISFRUSTRIRANA i NESREĆNA žena: Maja Marinković ŽESTOKO oplela po Dalili Dragojević!

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević i Maja Marinković

U ponedeljak je u Zadruzi nastao pravi haos nakon što su Filip Car i Stefan Karić ušli u sukob, pa je tako Car priznao da mu je Dalila Dragojević ispričala da je Stefan bio intiman sa Majom Marinković.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Maja Marinković, bivša zadrugarka

Naravno, Karić je to odmah demantovao i poručio da nikada ne bi bio sa Majom, a sada se oglasila upravo ona, koja za sve krivi Dalilu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car Zadruga 5

- Što se tiče isfrustrirane, debele, nesrećne žene, koja se služi lažima vezano za Stefana Karića i mene, govori o tome da želi mene da ogadi na bilo koji način kod Filipa, jer zna da ja želim da budem sa njim, ona ne bi postojala, što je već jednom imala priliku da oseti. Ali ta prica je za mene završena - rekla je Maja i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 5

- Sve što je rekla vezano za Karića i mene, ja demantujem. Karić je moj prijatelj, ja se ograđujem od te priče. Navikli smo da se Dalila služi lažima i da na taj način želi da natera nekoga da je na silu voli, ali kao što vidimo, ni ovaj put joj nije pošlo za rukom. A to što tako govori o meni, imali smo priliku da vidimo unutra koliko je bila "hrabra" kada sam ja bila tamo - ispričala je Maja, prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
mina

17.03.2022 08:02

BRAVO MAJO ONA CE TEK DA SE KOPRCA U SVOJOJ YLOBI UMRECE YLA A I UBEDJENA DA JE NEKO JADNICA BILA I OSTALA MAJA BOMBA MAJA RIBETINA MAJA DOBRICA MAJA ISTINA podrska ya MAJU

Anja

17.03.2022 09:22

Hajde Majo zamoli ih da te vrate u Zadrugu kao i Miljanu. Samo ti možeš lažljivicu Dalilu postavit na pravo mesto i pitati je zašto je slagala da joj se poverio Karić i navodno rekao ono što ti je rekao Marko Miljković prije par godina?! Miljković ti je u svađama svašta izgvarao, između ostalog i da ti smrdi p.o. Dobio je Miljković tada šerpu mleka po glavi, izvinio ti se i zašutio.