Jovana Ljubisavljević ima KLONA: Ova pevačica je pljunuta KOPIJA misice, a sada je otkrila da li joj smeta što ih stalno mešaju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević ima svog klona, poznatu pevačicu Atomsku Minu.

Jovana Ljubisavljević ima KLONA: Ova pevačica je pljunuta KOPIJA misice, a sada je otkrila da li joj smeta što ih stalno mešaju! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Jovana Ljubisavljević je prepoznatljiva po svojoj lepoti, a sada se pojavila pevačica Atomska Mina, koja je privukla veliku pažnju učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" jer svojim izgledom neodoljivo podseća na bivšu zadrugarku.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Jovana Ljubisavljević u emisiji "Minsko Polje"

Naime, mnogi fanovi su oporedili Minu i Jovanu, pa je tako na društvenim mrežama haos oko toga da li je ona misicin klon.

Minu su upitali da li joj smeta što je konstantno porede sa misicom i govore kako su iste, pa je pevačica tako odgovorila:

– O, Bože, zašto bi mi smetalo? Prelepa devojka, model, a i porede me sa njom samo zbog fizičkog izgleda, ni zbog čega drugog, a za to se ne žalim. Ali opet, svako je lep na svoj način - rekla je pevačica, piše Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading