DALILA RASKRINKALA TAJNE RIJALITIJA I PRODUKCIJE! Dragojevićka OBELODANILA sve detalje KAZNI, pa potkačila Dejana i KASAPLJENJE!

Autor:

Zadruga

25.02.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otkrila je sve nepoznate detalje kažnjavanja zadrugara.

DALILA RASKRINKALA TAJNE RIJALITIJA I PRODUKCIJE! Dragojevićka OBELODANILA sve detalje KAZNI, pa potkačila Dejana i KASAPLJENJE!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car razgovarali su u dnevnoj sobi i tom prilikom se dotakli pravila rijalitija, produkcije i načina kažnjavanja zadrugara.

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Filip Car i Dalila Dragojević o pravilima rijalitija

- To su ljudi koji nemaju pokriće da bi sedeli u rijalitiju. Ja prva da sam producent i da si nula i sediš mi tu deset meseci. Tvojim honorarima mogu da platim svaku kaznu za RRA - rekla je Dalila, a Car je pitao šta je RRA.

- To je organizacija koja vodi glavnu reč kada su u pitanju tuče, nasilje, droge i druge stvari koje ne smeju da se izgovaraju na televiziji sa nacionalmom frenkvencijom zbog čega, kada se to desi i prikaže, dolazi kazna televiziji Pink. Za fizičko nasilje, vređanje na nacionalnoj osnovi, stiže kazna i to rigorozna kazna. Takođe, kad se neko kasapi, unakazi, sve to plaća televizija - otkrila je Dalila i dotakla se svog bivšeg supruga Dejana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević iskasapio glavu

- Isto kao sa ovim čašama što je razbijao, sigurno je stigla kazna - rekla je Dalila.

- Ne verujem - odgovorio je Car.

- Kako ne. Sigurno je stigla kazna. javno kaspaljenje na televiziji, znaš šta to znači. Ogromne su to kazne - istakla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading