DRAGANA MITAR RASKRINKALA ŠA! Bivša zadrugarka kod Misice uporedila njen odnos sa reperom i sada sa Tarom: SROZAVA SE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.02.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa Zadruga.

DRAGANA MITAR RASKRINKALA ŠA! Bivša zadrugarka kod Misice uporedila njen odnos sa reperom i sada sa Tarom: SROZAVA SE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević je u ovonedeljnoj emisiji ''Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević'' ugostila bivšu zadrugarku Draganu Mitar sa kojom je pričala o aktuelnim temama ''Zadruge'', ali i njenom privatnom životu o kom se dosta govorilo.

Kako kaže kaje se zbog stvari koje je radila tokom svog učešća u drugoj i trećoj sezoni, te sada više sebi ne bi dozvolila pojedine stvari.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar o dešavanjima u Zadruzi

Dragana je prokomentarisala i trenutni odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, rekavši da se iznenadila uopšte da se reper sa Tarom upustio u romansu:

Republika

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar o Ša i Tari

- Sve ovo sa Tarom mu nije trebalo, začudila sam se kada je uopšte bilo kakav odnos imao sa njom, bilo je tu dosta devojaka ako je već želeo neku promenu u svom životu. Trebao je neku devojku shodno svojoj bivšoj supruzi, da nije valjala ne bi bio toliko godina sa njom. Šta ga je tu ponelo i zanelo, ne znam, šta mu se dogodilo... Mislim da se samo srozava sve više i više - rekla je Dragana.

Šta je sve rekla Dragana Mitar pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading