DALILA JE HTELA DA SE UDA ZA OŽENJENOG MUŠKARCA SA DVOJE DECE: Emina i Huso imali VELIKE probleme zbog ćerke, o njemu nikada ne priča, a sada je otkriveno ko je ON! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević imala je problematično detinjstvo zbog muškarca za kog je htela da se uda.

DALILA JE HTELA DA SE UDA ZA OŽENJENOG MUŠKARCA SA DVOJE DECE: Emina i Huso imali VELIKE probleme zbog ćerke, o njemu nikada ne priča, a sada je otkriveno ko je ON! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zadrugarka Dalila Dragojević otvorila je dušu u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal", te je otkrila do sada nepoznate detalje o njenom životu. Prvi put ispričala je sve detalje o prvom dečku, za kog je želela da se uda, a kako je istakla, zbog njega je počela da beži iz škole, nakon čefa su njeni roditelji Emina i Huso Mujić imali velikih problema.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević Premijera

 

- Volela sam da učim, ali mi je mama dosta domaćih završavala, bila sam vrlo dobra, nisam bila odlična, ali sam išla u jaku osnovnu školu i ta naša četvorka i nekad trojka je bila kao petica iz okolnih mesta. Želela sam da upišem medicinsku i jedan od najjačih fakulteta je baš taj. Nije mi se ispunila, upisala sam tehničku školu, što nema veze sa mojim životom, a tu su nastali moji prvi problemi - priča Dalila i nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević ispovest

 

- Bežala sam iz škole, zaljubila sam se, on se sad oženio, ima dvoje dece, čini mi se. Bili smo zajedno tri i po godine, mi smo svašta proživeli, mladi smo bili i pred brakom, maštali smo o svemu, moja prva ljubav, moja nevinost, uvek će ostati urezan u sećanju i onako kad ti dođe dečko pred školu, bio je stariji od mene tri godine, to su sve neki lepi momenti, alli ne patim zaista za njim. Nije neko ko je vredan bio da patim, dosta stvari nam se izdešavalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading