MAJKA SANJE GRUJIĆ STRAHUJE ZA ĆERKIN ŽIVOT: Nakon što je videla IZA REŠETAKA, zakukala, MOLI PRODUKCIJU da joj puste dete napolje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2022

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Tara Simov nasrnula na Sanju Grujić, oglasila se zadrugarkina majka.

MAJKA SANJE GRUJIĆ STRAHUJE ZA ĆERKIN ŽIVOT: Nakon što je videla IZA REŠETAKA, zakukala, MOLI PRODUKCIJU da joj puste dete napolje! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Tara Simov nasrnula je na Sanju Grujić, zbog čega je čak i obezbeđenje moralo da reaguje. Nakon što je izbila tuča u rijalitiju, obezbeđenje je zbog njene bezbednosti, Grujićevu sprovelo u zatvor, kako Tara ne bi mogla da joj naudi, budući da je pretila da će je premlatiti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Sanja Grujić tuča

 

Tim povodom se oglasila i Sanjina majka, Daca, koja nije mogla da gleda svoju ćerku u zatvorskoj ćeliji, pa je poželela da je izvede sa imanja u Šimanovcima.

- Sanja moja, izlazi napolje! Nije ovo za tebe, tvoja porodica i prijatelji te čekaju i strahuju zbog tebe - izjavila je Sanjina majka.

Kako portal Republika.rs saznaje, Sanjina majka Daca moli produkciju da puste ćerku van rijalitija, a u svemu joj pružaju podršku prijatelji.

- Daca je van sebe bukvalno, zamislite vi da gledate vaše dete u onakvoj situaciji, bukvalno moli produkciju da Sanju puste napolje - govori izvor blizak Sanjinoj porodici.

Podsetimo, Tara je nasrnula na Sanju, jer se uvredila zbog konstatacije Grujićeve o ponašanju devojaka u rijalitiju. Simovljevoj je tada pala klapna i napravila je haos, što možete videti u nastavku kako je izgledalo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Aja

18.02.2022 18:00

Smešna situacija. Kriva Tara kao i uvek u svim svađama, udaranju zadrugara i lomljenju inventara a u zatvoru je Sanja koja je samo imala komentar o Tarinom ponašanju u klipu. Može li mi neko objasniti zašto je Sanja u zatvoru? Zašto se Tara nekažnjavanjem podržava i samim tim i podstiče u agresiji?