DALILA UPALA U STUDIO, HITNO PREKINUTO SNIMANJE: Dragojevićka uletela kao FURIJA, Stefan Karić POLUDEO pa je častio GNUSNIM UVREDAMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.02.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je gostovao u radio - emisji "Sprrrdnja", a onda je Dalila Dragojević upala u studio.

DALILA UPALA U STUDIO, HITNO PREKINUTO SNIMANJE: Dragojevićka uletela kao FURIJA, Stefan Karić POLUDEO pa je častio GNUSNIM UVREDAMA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića je bio gost kod Marka Janjuševića Janjuša i Stefana Karića u radio emisiji "Sprrrdnja", a za sam početak se osvrnuo na prethodnog gosta, Nenada Aleksića Ša, i na njegovo izlaganje o Tari Simov i Moniki Jovanovskoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića u radio - emisili "Sprrrdnja"

- Pažljivo sam slušao Nenada, za to smo sve čuli. Ako mu je dobro, nama je još bolje. Ali kada je ušao on je blatio Taru najstrašnije, ako mu je sa njom lepo dobro, neka se tuku, o sebi šalje najlošiju sliku što može. On ne zna šta znači dostojanstvo, ne zna da podvuče crtu. Ne razumem njegovu emociju, samo se ponižava. Ima pravo da rade šta hoće, po njemu se će upamtiti dosta toga šta čovek uradi sam sebi - priča Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića o zadrugarima

- Postigao sve, borio se, mlad, uspešan i da sve to sruši zbog nekoga ko ga ne voli. On je dao sve, mučenik, zbog Tare je pokazao da ga niko ne interesuje zbog nje. On gine zbog nje. Muškarci se ponižavaju više, Gruja se najviše ponizio, a ne zna ni zbog čega. Sve što radi, radi na neki bezveze način, Gruja ne zna ni zbog čega je to uradio. Gruja da ima para, pa da kaže žena ide u taj stan i tako, to se tako radi. To su pravi mangupi, on se bruka, šta mu je žena. Mogu da zamislim u kakvoj je koži ta žena. Treba da se zapita malo. Ono što se desilo sa Dalilom i Carem to je prirodno, a oni sve na silu potenciraju. Oni su svesni svega ovde i govore kako su bitno. Znaju oni da su na televiziji, znaju šta rade, ovde su svađe nerealne - opleo je Mića žestoko, a onda je Dalila upala u studio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića o Nenadu Aleksiću Ša

- Nemoj ti meni da pričaš šta ja da radim, je li znaš - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića Zadruga 5

- Šta, ti ćeš meni da kažeš, nemoj da ja poludim - drao se Karić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević upala u studio

- Neka je, ovde izgubljenje duše gube ravnotežu u mišljenju sam sa sobom, ti čuješ da te narod komentariše, pa oni tumače i misle da ako demantuju mene i tebe da je to prava slika. Mi samo iznosimo svoja mišljenja. Ovde se ljud najstrašnije ponižavaju. Jednog vole, a sa drugim su u vezi. Oni ovde misle da će vođenjem ljubavi da urade nešto - pričao je Mića.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

18.02.2022 15:37

Ova zena nije normalna. Kao i njena majka koja mafija u svojim komentarima jer preti mnogim ucesnicima zadruge i njihovim porodicama , i ova mafija po Zadruzi jer misli da treba svi da govore i da se ponasaju onako kako ona misli da treba. Za takvo nadmeno ponasanje kriv je i veliki sef jer je forsira, jer joj ispunjava mnoge zelje i mnogo sto sta tolerise. UZAS .