OTKRIVENO ZAŠTO JE DEJAN RASKINUO SA ALEKSANDROM: Dalilina kuma otkrila PAKLENI PLAN Dragojevića, SVE RADI ZBOG NOVCA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2022

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Dalile Dragojević otkrila je pakleni plan Dejana Dragojevića!

OTKRIVENO ZAŠTO JE DEJAN RASKINUO SA ALEKSANDROM: Dalilina kuma otkrila PAKLENI PLAN Dragojevića, SVE RADI ZBOG NOVCA! (FOTO)

Foto: e-stock

U toku jučerašnjeg dana, Dejan Dragojević je raskinuo sa Aleksandrom Nikolić. Nikome nije bio jasan razlog raskida, dok se nije oglasila kuma Dalile Dragojević, koja je ubeđena u Dejanov plan za rijaliti.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Zbog ove odluke su svi ostali zatećeni, naročito gledaoci, koji se zapravo nisu nadali da će njih dvoje doneti odluku da raskinu. Ovim povodom se za medije oglasila kuma Dragojevićke, koja je otkrila Dejanov pakleni plan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević raskinuo sa Aleksandrom Nikolić

 

- Iskreno ja uopšte nisam iznenađena njihovom raskidom, to je od starta bila Dejanova igra. On ne može da podnese da je Dalila srećna, pa sve radi zbog rijalitija. To što radi je Dejan, ne može toliko da glumi, jednostavno on uživa u rijalitiju i svojom igrom se pere od toga što i dalje tuguje za mojom kumom - otkrila je kuma za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading