PUKLA BRUKA! Otac i brat se odrekli Dalile Dragojević? Zbog SKANDALOZNE izjave vernici se urotili protiv nje, pa otkrili sve o njenom životu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević po ko zna koji put se našla na meti žestokih komentara.

PUKLA BRUKA! Otac i brat se odrekli Dalile Dragojević? Zbog SKANDALOZNE izjave vernici se urotili protiv nje, pa otkrili sve o njenom životu! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink, ST/N. Madndić

Zadrugarka Dalila Dragojević ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima u rijalitiju "Zadruga". Dragojevićeva je kao što je poznato ušla kao udata žena, sa suprugom Dejanom Dragojevićem koga je nakon toga prevarila sa učesnikom Filipom Carem. Nakon ovog postupka usledile su brojne peripetije u ovom ljubavnom trouglu. 

Kao što je poznato, Dalila je islamske veroispovesti, a po islamu ovakva javna prevara je nedopustiva. Međutim, ona je nedavnom izjavom dodatno naljutila vernike i pokrenula raspravu na Fejsbuku. 

- Samo ako ne jedeš svinjsko meso, onda si religiozan. Da znate, braćo i sestre iz Bosne, lepo vas Dalila predstavi u veri, samo meso ne jedi, ostalo  sve može, pa si religiozan - glasio je jedan od komentara, a ovo je pokrenulo lavinu komentara. 

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

- Poštovana, post je diskutabilan. U svakom žitu ima kukolja, bez obzira na etničku i versku pripadnost. Bosna nije Dalila i Dalila nije Bosna - glasio je jedan od komentara. 

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Dalila Dragojević Zadruga 5 Facebook komentari

 

- Ne donosite sud po jednoj osobi. Dalile se odriče rođeni otac i brat, a drugi je ne cene. Ona je sebe srozala, dotakla je dno - bio je jedan od komentara. 

 

- Ona da zna o veri i zabranama, ne bi uopšte ušla u odnos sa bilo kim osim svojim mužem. Toliko, dalje ne pričamo - bio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cile

18.02.2022 10:56

Ona je sve sem vernik nepoštuje svoju veru ološ