BIVŠA ZADRUGARKA DALA 20.000 EVRA NA OPERACIJE: Aleksandra Subotić promenila LIČNI opis, pogledajte kako je izgledala u tinejdžerskim danima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.02.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je prvi put otišla "pod nož" dok je još bila tinejdžerka, a ukupno je dala 20.000 evra na operacije.

BIVŠA ZADRUGARKA DALA 20.000 EVRA NA OPERACIJE: Aleksandra Subotić promenila LIČNI opis, pogledajte kako je izgledala u tinejdžerskim danima! (FOTO)

Foto: Republika

Bivša učesnica zadruge Aleksandra Subotić sa svojih 25 godina ima već nekoliko estetskih korekcija urađenih, a za koje je izdvojila čak 20.000 evra.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević"

Naime, Aleksandra je do sada korigovala usne, nos, jagodice i grudi, a krenula je i na botoks nedavno. Zanimljivo je to da je ona morala čak četiri puta da ide na korekciju grudi, jer je svaki put imala neki problem:

 

 

- Samo za grudi sam dala 12.000 evra! Nikada ne bih potrošila toliko para da nisam morala. Doktor koji mi je prvi put operisao grudi upropastio me je. Ni drugi put nije ispalo kako treba, grudi su mi izgledale gore nego posle porođaja. Morala sam četiri puta da idem pod nož, ali sada sam konačno zadovoljna. Plastični hirurg mi je uradio grudi baš kako sam želela, tako da sam sada mirna nekoliko godina - započinje Aleksandra za Informer i dodaje da je išla i na operaciju nosa, za koju tvrdi da joj nije bila potrebna:

 

 

 - Nisam morala nos da operišem. Ne kajem se, ali sada kada bih mogla da vratim vreme, ne bih to učinila.

 

 

Subotićeva je prvi put korigovala usne i to sa samo 16 godina:

 

 

- Imala sam 16 godina kada sam prvi put korigovala usne. Doktor nije znao da nisam punoletna, pa je pristao da mi uradi intervenciju. Pošto sam ubrizgala malu količinu silikona, počela sam šminkom da precrtavam usne, kako bi delovale još punije - završava starleta, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aurora12

09.02.2022 14:38

Bolje da si te pare dala na obrazovanje da steknes neku profesiju, a ne udata zena sa dvoje dece izgleda kao starleta!!??? Ne razumem, za sta se ti spremas. Nisi talentovana, ne znas da pevas, glumis, profesiju nemas, pa u cemu je fazon. Mozes lepo da izgledas i bez tih predimenzoniranih atributa i vulgarne garderobe.

Odgovori 11 2
Radenko

09.02.2022 18:38

Previše skratila nos.