KO NAJVIŠE GLUMI ŽRTVU U ZADRUZI 5? Pitanje koje otkriva VELIKU TAJNU rijalitija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje koje izaziva veliku polemiku - Ko u Zadruzi 5 glumi najviše žrtvu?

KO NAJVIŠE GLUMI ŽRTVU U ZADRUZI 5? Pitanje koje otkriva VELIKU TAJNU rijalitija! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti ,,Zadruga 5" obara sve rekorde gledanosti, a priče koje su ove godine aktuelne su pomirile sve granice realnog. Naime, poznato je da je Dalila Dragojević prevarila svog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, nakon čega je ponovo ispala ,,slepa", jer ju je hrvatski opasni momak ostavio po ulasku Maje Marinković u rijaliti. 

 

Nakon toga se opet pomirila sa Carem i to vrlo nedavno, a onda su je svi optužili da je počela da glumi žrtvu, kako bi se narod sažalio na nju. Međutim, ona to negira, govoreći da je ona jaka žena i da se sa svim u životu nosila hrabro. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša tuča

 

No, to nije jedina priča, sa druge strane odnos o kom su svi brujali prošle godine, svakako da je razvod Nenada Aleksića Ša. Podsetimo, Ša je prevario tadašnju suprugu Ivanu Aleksić sa zadrugarkom Tarom Simov, a onda se njegov život pretvroio u pravi pakao. 

Ša je zbog Tarine greške izgubio 50. 000 evra, zbog čega se najviše kaje, a onda je shvatio da je ostao i bez žene Ivane, ali i bez mnogih drugih stvari. Po povratku u ,,Zadruga 5" Ša je napao Taru, pa su počeli da iznose sav ,,prljav veš" u rijalitiju, nakon čega su i oni dobili titulu žrtve. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić Zadruga 5

 

Pored aktuelnih priča o kojima bruji ceo region, tu su još dve zadrugarke, a to su Milica Veselinović i Sandra Rešić, koje svojim bistvovanjem u rijalitiju izazivaju veliku pažnju gledalaca. 

Međutim, mnogi su mišljenja da neki od njih glume žrtve, s toga, mi smo odlučili da pitamo vas, ko je po vašem mišljenju najviše glumi u ,,Zadruzi 5"?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
mina

08.02.2022 12:06

od ove glupace vece glumice nema pa ni ya glumu yrtve